Home » Styresystem » Guide: Få overblik med Tidslinje i Windows 10
Guide: Få overblik med Tidslinje i Windows 10

Guide: Få overblik med Tidslinje i Windows 10

Share

Funktionen Tidslinje i Windows 10 holder effektivt øje med, hvad du har lavet på din pc. Du kan søge efter ændringer i de seneste 30 dage i apps, programmer og dokumenter

Du har sandsynligvis i din webbrowser brugt funktionen ”historik” til at spore hjemmesider, du tidligere har besøgt, men hvor du ikke kan huske navnet. Windows’ Tidslinje er i bund og grund en historik-funktion over hele din pc-akti-vitet.

Tidslinjen kom med Windows 10’s April 2018-opdatering og er en del af funktionen Opgavevis-ning i Windows. Ud over at give dig en oversigt over filer, du har arbejdet med, og aktiviteter kan Tidslinje synkronisere oplysnin-gerne mellem computere.

Med en kronologisk oversigt over aktiviteter på din computer, kan du nemt fortsætte, hvor du slap. Du kan bruge den på en enkelt pc, men synkronisering via skyen betyder, at du også kan hente din aktivitet ind på andre computere, herunder din smartphone. Lad os se på, hvordan det hele fungerer.

Se også:  Nu kommer Windows 11: De første detaljer afsløret ...
1 Adgang til Tidslinje

Funktionen kan tilgås på flere måder. Den mest indlysende er at klikke på funktionen Opgavevisning nede i Proceslinjen (se det store billede for oven, der viser, hvor funktionen ligger). Alternativt bruger du tastaturgenvejen Win + Tab. På en bærbar computer kan du også bruge en fingerbevægelse og svirpe opad med fire fingre.

2 Gennemse din Tidslinje

Fra Opgavevisningen kan du hente en liste frem over, hvad du har arbejdet med for nylig. Det kan være apps, du har brugt, dokumenter, du har oprettet og redigeret, eller hjemmesider. Den enkleste måde at gå tilbage i tiden på er at rulle nedad ved hjælp et musehjul, tre fingre eller tidslinjen til højre, hvor du også vil se en liste over datoer.

Se også:  Stor Windows-opdatering klar: Her er nyhederne
3 Se Tidslinje-aktiviteter

Som standard vises top-aktiviteter fra en given dato, hvilket betyder, at du ikke ser alle de ting, som du har lavet hver dag. Få alt vist ved at klikke på linket, som er vist ud for en given dato. Alt, som du har arbejdet med den dag, udvides herefter til en hel visning. Klik på linket ved datoen for at vende tilbage til hovedvisning.

TAGS
app
styresystem
tidslinje
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S