Home » Styresystem » Guide: Få en personlig Proceslinje i Windows 10
Guide: Få en personlig Proceslinje i Windows 10

Guide: Få en personlig Proceslinje i Windows 10

Share

Er du træt af en kedelig Proceslinje? Heldigvis kan du gøre meget for at ændre bunden af skærmen i Windows 10, så den præcis passer til dine behov

Proceslinjen er et genkendeligt element i Windows, men hvad mange glemmer er, at man kan tilpasse den og gøre den personlig. I denne guide kan du læse om, hvordan du justerer flere vigtige ting, men du kan også foretage små justeringer såsom at slippe af med ikoner, du ikke har brug for eller automatisk skjule Proceslinjen, hvis du ikke ønsker at se den. Smart, hvis du for eksempel ofte arbejder i helside-dokumenter.

Det er også muligt at ændre linjens søgefelt, som kan optage pænt meget plads, som du måske har brug for til noget andet. Selvom guiden her handler om Windows 10, er flere af mulighederne stadig gældende for ældre udgaver af Windows. For eksempel kan du stadig låse/åbne Proceslinjen og tilpasse højde og placering af ikoner i
ældre versioner.

Se også:  Guide: Behersk Windows’ skjulte genveje
1 Meddelelsesikoner

En af de enkleste ændringer er at skifte ikoner i Meddelelsesområdet. Klik på pilen for at se de andre tilgængelige ikoner. Ofte er de relateret til baggrundstjenester som for eksempel OneDrive. Træk dem til Proceslinjen eller vice versa. Du kan blandt andet fjerne ikoner for tjenester som Skype.

2 Proceslinjens menu

Et højreklik hvor som helst på Proceslinjen viser menuen på billedet herover. Herfra kan du udføre de fleste tilpasninger. Mest brugbart er det nok, at du kan tænde og slukke for de fleste fremtrædende ikoner til venstre, herunder knappen Opgavevisning (se Ordknuser næste side).

TAGS
personalisering
proceslinje
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S