Home » Printer » Guide: Få den nye printer på nettet
Guide: Få den nye printer på nettet

Guide: Få den nye printer på nettet

Share

Det kan nemt skabe problemer at få opsat en trådløs printer. Med denne guide undgår du de værste faldgruber og får løst udfordringen hurtigt

Der var engang, hvor du installerede en printer ved ganske enkelt at forbinde den til din pc og udskrive en testside. Så var du klar til at udskrive. Det var normalt kun én computer, der havde adgang til printeren. Så enklere kunne det ikke blive.
Sådan er det ikke længere. Den trådløse netværksprinter er forlængst kommet ind bag hjemmets fire vægge.

Det er jo godt, men desværre er de trådløse printere noget sværere at tage i brug, viser utallige mails med spørgsmål fra vores læsere.

Heldigvis kan processen koges ned til nogle få og enkle trin, der virker på de fleste trådløse (og kablede) printere på markedet.
Se her, hvordan du forandrer en frustrerende ibrugtagnings-proces til noget ganske ukompliceret.

Se også:  Indsigt: Sådan virker de nye PageWide-printere
1 Kablet netværksprinter

Hvis din netværksprinter er af den sjældne, kablede type, skal du forbinde den til din router eller switch. Hvis din printer er for langt væk fra printeren, kan du eventuelt købe og opsætte en homeplug, der benytter elnettet til at skabe forbindelse fra routeren. Spring nu videre til trin 6 i denne guide.

2 Tilslut med et enkelt tryk

Hvis din printer og router begge har en WPS-knap, er det nemmeste at tænde for printeren og trykke på dens WPS-knap. Gå derefter hen til routeren og tryk på dennes WPS-knap senest to minutter efter. Se i din printermanual, hvilken bekræftelse du får på, at printeren er tilsluttet. Spring til trin 6.

Se også:  Farvel til Windows 7: Nu er det slut med opdateringer

3  Brug kontrolpanel

Hvis din printer har et kontrolpanel, kan du bruge det til manuelt at skabe forbindelse til routeren. Led efter en opsætnings- eller netværksmenu, og find så den trådløse opsætningsmenu. Her skal du så normalt finde og vælge dit Wi-Fi-netværk og derpå skriver routerens WEP-nøgle og WPA-kode for at tilslutte. Spring til trin 6.

4 Tilslut (midlertidigt) gennem USB-kabel

Du skulle om nødvendigt kunne tilslutte din printer til netværket gennem din pc med et USB-kabel. Gør det ikke som det første, men hent først den seneste version af printerens software fra producentens hjemmeside, og følg anvisningerne. Tilslut, når du bliver bedt om det. Under-vejs skal du vælge trådløs forbindelse.

 

TAGS
netværksprinter
printer
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S