Home » Tilbehør » Guide: Få Bluetooth til at virke i din computer
Guide: Få Bluetooth til at virke i din computer

Guide: Få Bluetooth til at virke i din computer

Share

Trådløs forbindelse handler ikke kun om Wi-Fi. Vi er mange, som nu dropper kablerne og anvender Bluetooth til at forbinde enheder trådløst til computeren. Det er ikke altid problemfrit. Men slip af med problemerne med denne guide

Bluetooth gør det nemt at tilslutte enheder og periferiudstyr til din pc uden at ende med en sammenfiltret gang spaghetti af kabler. Ved at bruge den trådløse teknologistandard, kan du forbinde alt fra mus og tastatur til højttalere til din computer. Du kan også udføre nyttige opgaver, såsom at overføre filer fra og til en anden computer eller en smartphone uden brug af et kabel.

Men hvis du aldrig har brugt Bluetooth, ved du muligvis ikke, hvor du skal starte, eller hvad du kan anvende det til. Det er her, vores guide kan hjælpe dig. Er Bluetooth et mysterium for dig, eller kan du ikke få det til at fungere (det sker desværre tit), så læs videre og bliv klogere på, hvor nemt det er at oprette den trådløse forbindelse til alle mulige slags enheder.

Se også:  Stor guide: Sådan får du et sikkert hjemmenetværk

Vi viser dig, hvordan du indstiller forskellige periferienheder, kontrollerer indstillingerne, overfører filer og alt det andet, du har brug for at vide for virkelig at få mest muligt ud af Bluetooth.

1 Åbn Bluetooth-indstillingerne

Først skal Bluetooth indstilles. Hvis du får øje på et Bluetooth-ikon i Proceslinjens Meddelelsesområde (Se Bedste Tip foroven), dobbeltklikker du på det og får adgang til Bluetoothindstillingerne. Alternativt klikker du på ikonet helt til højre på Proceslinjen for at få vist Handlingscenter. Her ser du et Bluetooth-felt. Højreklik på det, og vælg ”Gå til Indstillinger”.

2 Tænd for Bluetooth

Du kan aktivere Bluetooth ved enten at gå til “Indstillinger” som beskrevet i trin 1. Herfra slår du Bluetooth-skyderen over på positionen ”Til”. Eller du kan klikke på meddelelsesikonet helt til højre på Proceslinjen og klikke på Bluetooth-ikonet for at slå den kabelfri funktion til og fra. Når Bluetooth er aktiveret, fremhæves flisen i blåt, så du ikke er i tvivl.

Se også:  Sådan laver du specialtegn i Word – her er 5 nemme tips
3 Sådan tilføjes en ny Bluetooth-enhed

Hvis du ønsker at koble en ny enhed sammen med din pc via Bluetooth, klikker du i Bluetooth-indstillingerne på knappen med et plustegn mærket ”Tilføj Bluetooth-enhed eller anden enhed”. I dialogboksen klikker du på kategorien, som svarer til den type enhed, som du vil tilføje. Med din pc i søgemodus tænder du for Bluetooth-enheden og sætter den i parrings-modus.

TAGS
Bluetooth
Tips og tricks
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S