Home » Software » Guide: Få bedre lyd uden at betale
Guide: Få bedre lyd uden at betale

Guide: Få bedre lyd uden at betale

Share
5 Konfigurationer

Endelig har vi Speaker Configuration. Afhængig af højttalerne kan man vælge den rette konfiguration – for eksempel stereo, kvadrofoni, 5.1 eller surroundsound. Hvis man klikker på Room Correction, kan man virtuelt placere sine højttalere i softwaren, således at det stemmer med placeringen. Det giver en korrekt opsætning og dermed en bedre lytteoplevelse.

>> Realtek Audio Console er et fremragende gratis værktøj, som giver brugeren mulighed for at styre alle sine audiobehov fra ét sted. Det er nemt at bevæge sig rundt i det, og man kan tilpasse al ens lyd, nøjagtig som man ønsker. Uden at bruge en krone har man mulighed for at få det bedste ud af sit eksisterende udstyr. Man bør altid sørge for, at de filer, man lytter til, er af den bedste kvalitet – musikstreaming-sites som Tidal leverer musik af ekstremt høj kvalitet i sammenligning med mange af konkurrenterne. Lydkvalitet har høj prioritet i mange sammenhænge – ikke mindst, når man lytter til musik – så man bør ikke lade sig nøje med andet end det bedste. Kast dig ud i musik, gaming, arbejde, eller hvad du ellers har på tapetet. 

Kontrollér om dine indstillinger virker

Hvis du vil sikre dig, at de indstillinger, du har lavet om på, rent faktisk virker, skal du have fat i Windows’ Indstillinger. Gå til System > Lyd. Under “Relaterede indstillinger” i højre side finder du “Kontrolpanel til lyd”.

Se også:  Pladespillere [STORTEST]: Giv dine vinyler de bedste vilkår

Sektionen “Kontrolpanel til lyd” viser en liste over de output- og inputenheder, du har. Klik på den enhed, du vil undersøge, og vælg “Egenskaber”. Under fanen “Generelt” kan du omdøbe din enhed og ændre enhedsikonet – praktisk, når du skaber personlige indstillinger. Man kan tjekke enhedens drivere ved at klikke på knappen “Properties”. Den næste fane hedder “Niveauer”, og det står for lydstyrke- og mikrofonniveau. 

Dernæst kommer fanen “Avanceret”, og det er den, vi er mest interesserede i. Den minder om det, vi har set i Realtek Audio Consoles Default Format-tilstand. Igen skal vi sikre os, at niveauet er sat til det højest mulige. 

Et andet vigtigt trin består i at sikre sig, at begge bokse er markerede i menuen “Eksklusiv tilstand”. Det betyder, at andre applikationer som for eksempel Realtek Audio Console kan overtage kontrollen med audioindstillingerne for dine enheder.

Når alle disse indstillinger er gennemgået, er der kun én ting tilbage at gøre: nemlig at hengive sig til lytning af musik og anden lyd i den højest mulige kvalitet.

TAGS
lyd
lydformatering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S