Home » Internet » Guide: Få adgang til alle dine e-mails med Outlook.com
Guide: Få adgang til alle dine e-mails med Outlook.com

Guide: Få adgang til alle dine e-mails med Outlook.com

Share

Hvis du også har fået hobet en masse e-mailadresser op gennem årene, kan du gør livet lidt nemmere ved at samle adgangen til dem i én klient. Her viser vi, hvordan du samler dem alle sammen ved hjælp af Outlook.com.

Alle har en e-mailadresse i dag. Og mange har flere end én. Hvis du har brugt internet i mange år, har skiftet mellem udbydere eller bare har haft lyst til at prøve noget nyt, så har du sandsynligvis mere end en eller to e-mailadresser.

Med ét program til e-mails kan du nemt tjekke alle de mails, du får på mange adresser, i et og samme vindue – uanset om du benytter en pc, en tablet eller en mobiltelefon. Du skal blotte vælge en klient og sætte den op.

Her har vi valgt den webbaserede Outlook.com, som du kan få adgang til fra en pc, tablet eller mobil. Vi viser, hvordan du sætter den op for at kunne trække e-mails fra andre konti. Hvis du har e-mail hos både TDC, Gmail og Yahoo, kan du få adgang til dem fra Outlook.com. Hvis du allerede har en e-mail-adresse til Outlook.com, kan du springe trin et i guiden over.

1. Opret en Outlook-konto
Gå ind på https://outlook.live.com/owa. Klik på knappen ”Opret en gratis konto”, og skriv den e-mailadresse, du ønsker at bruge. Du kan vælge mellem en adresse, som ender på @hotmail.com og @outlook.dk. Klik på ”Næste” og se, om den ønskede adresse er ledig. Skriv en adgangs-kode for at sikre din konto, og afslut opsætningen.

1 2 3 4Næste

TAGS
Email
mail mailadresse
Outlook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S