Home » Andet » Guide: Del store filer nemt og gratis
Guide: Del store filer nemt og gratis

Guide: Del store filer nemt og gratis

Share

Skal du sende store filer, er det fristende blot at vedhæfte dem i en mail. Metoden er langt fra den bedste og sikreste; brug i stedet en dedikeret fildelingstjeneste til at sende store data på den nemme måde – og ganske gratis

Vi er vant til at vedhæfte filer eller fotos til en mail, vi vil sende, men nogle gange er det ikke den bedste måde, når noget skal skibes afsted. Mange mailkonti har en øvre grænse for, hvor store filerne må være. Og du kan ikke vide, hvilken slags forbindelse modtageren i den anden ende bruger.

Modtageren sidder måske på en virkelig ringe og dyr hotelforbindelse eller endnu værre: et tog. At sende noget tungt kan både privat og i arbejdshenseende skabe ravage. Heldigvis har vi forskellige hjemmesider og apps, der gør fildeling nemmere. Uanset, om det er Microsofts OneDrive, tredjeparts skytjenester eller dedikerede filoverførselssider, er der mange måder at dele selv de største filer på. I denne guide fokuserer vi på de muligheder, som ikke koster dig en krone.

Se også:  Guide: Behersk Windows’ skjulte genveje
1 Brug OneDrive

Microsofts tjeneste OneDrive håndterer store filer uanset, om du har den gratis version eller har den 1 TB-version, som følger med en Office 365-konto. Log ind via https://onedrive.live.com, og upload de relevante filer. På langsomme forbindelser, for eksempel offentlige Wi-Fi-netværk, kan det tage lidt tid.

2 Send dine dokumenter og filer

Når upload er færdig, højreklikker du og vælger ”Del”. Du kan enten vælge ”Få et link”, som danner et downloadlink uden at sende, eller ”Mail”, sender via mail. Undgå sidstnævnte mulighed, da mange mailtjenester afviser større filer. Angiv eventuelt adgangskode og udløbsdato for filen.

TAGS
deling
dropbox
fildeling
OneDrive
wetransfer
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S