Home » Byg selv » Guide: Byg din egen NAS
Guide: Byg din egen NAS

Guide: Byg din egen NAS

Share
4 Hukommelse og bundkort

hukommelse er den komponent, der er nemmest at smadre, og derfor skal du aflade den statiske elektricitet, du har akkumuleret, ved at jorde dig selv på et vandrør (eller brug en antistatisk strop, der er forbundet med kabinettet). Indsæt ram’en, og sørg for, at den er placeret korrekt. Hvis dit bundkort har en højttaler, tilslutter du den nu – dens bip kan være nyttige, hvis noget går galt.

Anbring bagpladen over bundkortstikkene, og gelejd bundkortet på plads. Hvis dine SATA-stik bliver svære at nå, efter at bundkortet er monteret, bør du forbinde disse kabler først. Sørg for, at bagpladen er monteret rigtigt, og skru bundkortet på plads. Hvis du har en modulær psu, tilslutter du de kabler, du har brug for, eller dropper dem, du ikke skal bruge. Du får pladsproblemer, hvis du prøver at montere et langt grafikkort og en modulær psu.

Se også:  Guide: Byg den perfekte væskekøling til din pc
5 Mange ventilatorer

først skal du føre ATX-strømkablet omhyggeligt langs køleren og forbinde det med bundkortet. Det ser ud til, at der er en alternativ rute oven på psu’en (under de forreste ventilatorer) men vores kabel var lige lidt for tykt og gav ikke plads til drevene over det. Monter kabinetstikkene (det kan være svært), og tilslut cpu-ventilatoren, hvis du ikke allerede har gjort det.

TAGS
byg selv
gør det selv
nas

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S