Home » Byg selv » Guide: Byg den vildeste monster-pc
Guide: Byg den vildeste monster-pc

Guide: Byg den vildeste monster-pc

Share
Intel-ingredienser
Grafik: Nvidia Titan RTX
Nvidia Titan RTX

Nvidia Titan RTX

Til vores andet system var vi en anelse begrænsede af det antal PCIe-slots, vi havde på vores lille ITX-kort, og derfor sprang vi ud på dybt vand, greb vores trofaste Titan RTX og installerede også det.

Bortset fra dets imponerende arsenal af 4608 CUDA-kerner, 24 GB gddr6-hukommelse og 18,6 milliarder transistorer har Titan RTX en overflod af stil. Bevares, vi vil køre vores pri-mære systems gpu’er under vand og overclocket, men vores Titan RTX bliver projektets shownummer.

Vi elsker at se ventilatorer dreje rundt, og det kan vi gøre med en lodret PCIe-bøjle. Titan RTX pynter gevaldigt med sit gyldne design i vores maskine.

Hukommelse: 32 GB (2 x 16 GB) Corsair Vengeance RGB Pro ved 3466 MT/sek.
32 GB (2 x 16 GB) Corsair Vengeance RGB Pro ved 3466 MT/sek.

32 GB (2 x 16 GB) Corsair Vengeance RGB Pro ved 3466 MT/sek.

Til vores sekundære gamingmaskine, hvis man kan kalde den det, har vi igen ladet Corsair forsyne os med de nødvendige hukommelsesmoduler. Vi vidste fra begyndelsen, at disse blokke ville blive gemt af vejen, og udseendet betød derfor mindre (de er heller ikke de kønneste, der findes).

Fokus lå på rå styrke og størrelse. Igen har vi valgt så meget, som vi kan få til denne platform, og det vil sige 32 GB fornem hukommelse, der kører ved 3466 MT/sek.

Intel vinder ikke så meget her ved den høje frekvens, men i kombination med Titan RTX og videorendering opnår vi nogle fordele i hele maskineriet.

Bundkort: Asus ROG Strix Z390-I Gaming
Asus ROG Strix Z390-I Gaming

Asus ROG Strix Z390-I Gaming

Vi ved, hvad du tænker. Du tænker, at vi bad Asus om et Alpha og fik svaret ”ja, men kan I også bruge Z390-I til ITX-systemet?” Godt spørgsmål. Men dette er et af de smukkeste ITX-kort og bliver kun overgået af EVGA’s Z170 Stinger fra 2015.

Hertil kommer, at det også har et ret fikst I/O-dæksel bagtil, integreret I/O-skjold og indbygget M.2-heatsink, og det understøtter 32 GB standard-ddr4 (eller 64 GB dobbelt kapacitet) med hastigheder op til 4600 MT/sek. Bevares, nogle af frontens I/O-headere er lidt svære at finde, men bortset fra det er det en net lille størrelse, der burde være mere end i stand til at køre vores pre-binned chips 5,1 GHz-overclock uden problemer.

Processor: Pre-Binned Intel Core i9-9900K ved 5,1 GHz
Pre-Binned Intel Core i9-9900K ved 5,1 GHz

Pre-Binned Intel Core i9-9900K ved 5,1 GHz

Alt er ikke lutter alvor. Drømmemaskinen ville ikke være nogen drøm uden evnen til god gaming. Sådan ser vi i hvert fald på sagerne, og det er netop her, de to systemer i denne maskine kommer ind i billedet. Vi skal have en at skifte over til, når vi vil skrue op for vores framerates.

Intels Core i9-9900K er den ubestridte konge af gaming i øjeblikket. Med afsindig høj enkeltkerne-ipc-ydelse, imponerende køling plus hele otte kerner og 16 threads til rådighed burde dette monster være godt kørende i gaming-sammenhæng. Vi har valgt en pre-binned chip til dette projekt, og den er ikke netop billig. Men en garanti på 5,1 GHz er for fristende til, at vi kan sige nej.

Hvorfor ikke spille på vores 2990WX? Det kan lade sig gøre, men den er først
og fremmest en arbejdsstation-enhed –med alle 32 kerner på en chip som den får man ikke megen hjælp i framerate- verdenen. Der foregår en masse trylleri bag kulisserne med disse hukommelses-kanaler og kernekomplekser, og man kan komme ud for dyk i framerates, hvis man ikke vælger game-tilstand i Ryzens Master Utility.

PSU: 750W Corsair SF750 PSU 80 Plus Platinum
750W Corsair SF750 PSU 80 Plus Platinum

750W Corsair SF750 PSU 80 Plus Platinum

Endnu en strømforsyning fra Corsair, men denne enhed er lidt mere speciel. Med vores valg af kabinet var vi klar over, at vi ville få brug for en ekstra strømforsyning i meget lille format til vores sekundære system, og denne enhed passer perfekt til vores behov.

Den er cirka to tredjedele så stor som en lille flaske Coca-Cola, og den størrelse i kombination med et modulært design, flettede kabler og 0 dB ventilatorteknologi er ren luksus.Vi er endnu ikke sikre på, hvor stille ventilatoren bliver i virkeligheden, men det er afgjort imponerende specifikationer for en psu. Ingen rammer vi 50 procent under belastning med dette sekundære system, og vi forventer et strømforbrug på omkring 370 W uden overclock.

Lager: 1 TB Samsung 970 Pro SSD
1 TB Samsung 970 Pro SSD

1 TB Samsung 970 Pro SSD

Til vores “gaming”-ITX-system bruger vi et enkelt Samsung 970 Pro-ssd på 1 TB, og det er partitioneret med 333 GB til operativsystemet, mens resten går til de spil, som vi vil køre eller streame.

970 Pro er sandelig kongen af 3D NAND, og selv om det mangler den 4K-ildkraft, man finder hos Intels 905P, er det ideelt til hurtigt sekventielt gennemløb såsom rendering, streaming og medieproduktion.

Det er forunderligt nok også nogenlunde til at betale af et 1 TB-drev at være, og garantien er god. Vi skal også bruge vores raid-drev på 12 TB via netværk til backup og alt andet, vi måtte få brug for at lagre der.

TAGS
byg selv
computer
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S