Home » Byg selv » Guide: Byg den perfekte væskekøling til din pc
Guide: Byg den perfekte væskekøling til din pc

Guide: Byg den perfekte væskekøling til din pc

Share
4 Prøv dig frem

Nu kommer den svære del: at få det hele til at passe sammen. Hvis man med hårde rør kun bruger én type fitting, får man en kompliceret rørføring til den næste komponent. Skift fittingtype, tilføj en forlænger, eller flyt en anelse på komponenten, så bliver rørføringen nemmere.

Brug af flere fittings for at forenkle en bøjning er også med til at gøre rørføringen lettere. [Billede C]. Det kan være en langvarig proces, især hvis man ikke har en masse dele, som man kan afprøve, men det er klogt at give sig god tid på dette stade. Husk at lade være med at overstramme dine fittings, og fjern beskyttelsesfilmen fra cpu-blokkene – det bliver glemt oftere, end man skulle tro.

Billede C

Vores vigtigste tip lyder: Husk enkelhed – enkelhed er ren, elegant og visuelt tilfredsstillende. Til bøjning af hårde rør skal vinklerne være 45 og 90 grader, ikke 85, ikke 95 – vi vil se 90. Mere eller mindre betyder, at slutresultatet bliver et “lige ved og næsten”-scenario, og det er aldrig godt.

Prøv også at have 3-5 centimeter fra bøjning til fittings – det gør hele løkkens dynamik mere interessant, og det virker ikke nærigt. Det kan være en langsommelig proces at fjerne luftbobler fra løkken, og man skal være forberedt på at vippe kabinettet for at flytte luft rundt i løkken. Mikrobobler arbejder sig med tiden ud; hold blot øje med sagerne og fyld op, når der er behov for det.

TAGS
gaming pc
gør det selv
vandkøling
væskekøling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S