Home » Programmering » Guide: Bliv kodehaj med dette gratis program
Guide: Bliv kodehaj med dette gratis program

Guide: Bliv kodehaj med dette gratis program

Share
7 Temaer

Selvom de fleste brugere sætter pris på den minimalistisk brugergrænseflade i Code Writer, så kan du lave nogle ændringer, hvis du har lyst. Klik på “Settings” i nederst højre hjørne af skærmen for at se Editor-indstillingerne. Code Writer tilbyder tre temaer: Dark (standard), Light og Obsidian. Her kan du også ændre skrifttype og tekststørrelse [Billede D].

Billede D

Dette påvirker kun brugergrænsefladen i Code Writer og ændrer ikke din kodeformatering. Hvis du har problemer med at navigere i din kode, så aktiver “Current Line Highlighting” for nemmere at kunne se den linje, som du arbejder på lige nu.

8 Skræddersy filtyper

Code Writer understøtter et antal programmeringssprog, men det kan virke overvældende, hvis du kun bruger et enkelt eller to. Det kan også være, at du vil arbejde med kodefiler, der ikke er understøttet som standard i programmet.

Se også:  Gå i dybden med kryptografi

>> For at se understøttede kodefiler, så klik på “Settings”-knappen nederst til højre, og vælg derefter “File Types” -fanen [Billede E]. Fjern krydset i boksen ved siden af ethvert programmeringssprog, du ikke bruger. I fremtiden vil disse ikke blive vist som en mulighed, når du skaber en ny kode. For at tilføje filudvidelser, så klik på “+”-button mens du vælger understøttede programmeringssprog. Dette skaber en udvidelse med standard-navnet .ext1. Klik og skriv for at redigere det nye filnavn og udvidelsen.

Billede E

TAGS
code writer
kode
kodning
programmering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S