Home » Sikkerhed » Guide: Beskyt dine adgangskoder med True Key
Guide: Beskyt dine adgangskoder med True Key

Guide: Beskyt dine adgangskoder med True Key

Share

Det er nemt at glemme adgangskoder eller blive irriteret over, hvor ofte du skal bruge dem. Med True Key håndterer du alt fra ét sted med ét kodeord: dit fingeraftryk eller ansigt

Er du træt af at rode med en større samling adgangskoder, kan True Key hjælpe dig. Appen er en praktisk kodeadministrator, der fungerer som en udvidelse til Microsoft Edge, og du kan bruge den til at gemme personlige oplysninger som adgangskoder.
Dine legitimationsoplysninger og hemmelige data er beskyttet af en hovedadgangskode.

True Key er også kompatibel med Microsoft Hello (tilgængelig på nogle enheder), hvilket betyder, at du kan logge ind med dit ansigt eller fingeraftryk. Når du har fuldført installationsvejledningen i denne guide, skal du blot klikke på ikonet ”Indstillinger” og ændre dit sikkerhedsniveau fra Basic til Advanced. True Key gemmer gratis 15 sæt brugernavne og adgangskoder. Har du brug for mere, koster betalingsversionen 149,95 kroner om året.

Se også:  Over 40 procent giver egne adgangskoder til kolleger
1 Hent True Key

Åbn Microsoft Store, og skriv ”True Key” i søgefeltet. Klik på appikonet, når det vises, og derefter på knappen ”Installer”. Når installationen er afsluttet, klikker du på knappen ”Start” for at åbne Microsoft Edge. Vælg ikonet ”Indstillinger” øverst til højre, derefter ”Udvidelser”. Vælg True Key og slå skyderen over på ”til”.

2 Afslut installationen

Edge viser en meddelelse om, at en ny udvidelse er installeret. Klik på knappen ”Slå den til” for at aktivere True Key. Udvidelsen åbnes nu i din browser. Klik på ikonet ”Indstillinger” øverst til højre. Edge bruger lidt tid på at afslutte installationen og lukker automatisk fanen, når den er slut. Så vær tålmodig.

Se også:  Unge med studiejob udgør en trussel mod virksomheder
3 Opret din True Key-profil

Klik på True Key-ikonet øverst i browservinduet og klik på ”Lad os komme i gang” inde på hjemmesiden. Indtast navn, mail og en primær adgangskode. Koden skal være på mindst otte tegn og en blanding af store og små bogstaver, tal og symboler. Klik på ”Næste” og indtast din primære kode for at bekræfte.

TAGS
password
Password manager
true key

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S