Home » Mobiltelefon » Trin for trin-guide: Tag selektiv backup af din iPhone
Trin for trin-guide: Tag selektiv backup af din iPhone

Trin for trin-guide: Tag selektiv backup af din iPhone

Share

Spar plads i iCloud ved at udvælge det, der skal tages backup af på din iPhone. Men hvordan gør man? Det viser vi dig trin for trin her

er var engang, da backup af en iPhone krævede, at man forbandt den fysisk til ens Mac. Det blev snart efterfulgt af muligheden for at synkronisere trådløst med iTunes på en Mac. I dag behøver man takket være iCloud slet ikke at lægge sikkerhedskopien på sin Mac eller en anden fysisk disk (men vi anbefaler, at man gør det en gang imellem).

Alt, hvad man skal gøre, er at starte iCloud-sikkerhedskopi, så tager ens iPhone selv backup i baggrunden på ens iCloud-konto, uden at man lægger mærke til det. Eller rettere: Man lægger først mærke til det, når man ser et dyk i den tilgængelige lagerplads på ens iCloud-konto, navnlig, hvis man ikke betaler for en af iCloud+-lagerplanerne.

Se også:  Python: Genskab det berømte Game of Life

Man kan heldigvis selv bestemme, hvilke data der skal lægges på iCloud, når ens iPhone tager backup. Det indebærer, at man kan fravælge data ud fra specifikke apps. Det betyder imidlertid, at hvis man kommer ud for et problem og vil gendanne sin iPhone fra en backup, mis-ter man data for alle de apps, man har fravalgt.

Det er også værd at bemærke, at den funktion, som styrer i-Cloud-sikkerhedskopi for hver app, er en anden end den, der fravælger alle iCloud-funktioner for appen. Hvis man bruger iCloud til at synkronisere mellem enheder, kan man derfor stadig gøre det, også selvom man har fravalgt iCloud-sikkerhedskopi for den pågældende app.

Se også:  Billig iPhone med Apples stærkeste mobilprocessor

Fotos har sit eget system, iCloud Fotos. Hvis man vil frigøre den plads, som denne funktion bruger, skal man slukke for iCloud Fotos på alle sine enheder. Derefter har man op til 30 dage til at downloade det hele.
Her viser vi, hvordan du arrangerer iCloud-sikkerhedskopi, hvordan du tilpasser den, og hvordan du kan gendanne din iPhone fra en iCloud-backup.

TAGS
Back-up
gør det selv
iPhone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S