MSI lancerer verdens første bærbar med Core i9-processor

MSI lancerer verdens første bærbar med Core i9-processor

Share

MSI er klar med en række nye bærbare gaming-pc’er baseret på 8. generation Intel Core. Her iblandt GT75 Titan, som er verdens første bærbar med Intel Core i9-processor

“Vores banebrydende nye modeller tilbyder noget, der aldrig før er set på markedet for bærbare gaming-pc’er” fortæller Eric Kuo, MSIs vicedirektør for Global Sales & Marketing. Han uddyber: “Vi sprænger de traditionelle grænser for bærbare gaming-pc’er i kraft det smukke, slanke design på Stealth Thin, overlegen ydeevne i form af en i9-processor i GT75 og den unikke RGB-belysning i den nye GE Raider.”

Højeste gear

Som den første bærbare pc på markedet har GT75 en oplåst Core i9 med 6 cpu-kerner. Den giver 70 % ekstra ydeevne i forhold til forrige generations Core i7, og med MSI Cooler Boost Titan er der både frihed og kapacitet til at overclocke processoren yderligere.

Se også:  Gaming-bærbare [STORTEST]: Når kun det vildeste er vildt nok

Computeren er forsynet med en 17,3″ skærm (4K eller 1080p/120 Hz/3 ms) samt et NVIDIA GeForce GTX 1070/1080-grafik og et mekanisk RGB-tastatur fra SteelSeries. Selv de mest krævende pro-gamere bør således kunne stilles tilfreds.

Kompakt bærbar med masser af power

Topmodellen ledsages af GS65 Stealth Thin. Takket være en tynd ramme på 4,9 mm dækker skærmen 82 % af overfladearealet, så selvom der 15,6″ at gøre godt med, minder GS65 Stealth Thin mere om en 14″ bærbar i størrelse.

Der er tale om et 144-Hz panel med 7 ms responstid og 72 % dækning af NTSC-farveområdet.

Del denne