Home » Software » Grundig systemoprydning og optimering
Grundig systemoprydning og optimering

Grundig systemoprydning og optimering

Share

Fra IObit kommer nyeste version af Advanced SystemCare nu i den mest avancerede version til dato, og så inkluderer den virusbeskyttelse

Advanced SystemCare er ikke noget nyt produkt indenfor oprydning på din computer. Alt om DATA har da også ved flere tidligere lejligheder kigget på programmet, og altid været begejstret for det.

I en længere periode har programmet været gratis, men nu er der lukket for den gratis version, og det skete samtidig med lanceringen af den nye version, der har indbygget antivirus.

Kendt sikkerhedsmotor

Som flere andre programmer der er kommet frem og som indeholder sikkerhed, så bygger Advanced SystemCare with Antivirus 2013 deres sikkerhedsløsning på BitDefender, der af AV-test lige er blevet kåret til bedste sikkerhedssoftware. Vi kan kun bifalde denne beslutning, IObit er gode til oprydning på computeren, men ikke nødvendigvis til beskyttelse mod virus og malware.

Vi installerede produktet på vores testcomputer, og efter en opdatering af sikkerhedssoftwaren, var produktet klar til brug. Programmets interface er bygget op som vi har set det med rigtig mange programmer. Nemlig i fire store blokke, med hvert sit tema; Antivirus, Kvik Omsorg, Grundig Omsorg, Værktøjskasse.

Under disse blokke er der tre knapper, hvor du kan tænde og slukke for tre funktioner i programmet, nemlig Aktiv Boost, Windows Firewall og Turbo Boost. I det følgende kigger vi nærmer på nogle af programmets funktioner.

Omsorg for din computer

Inden vi kommer videre i testen skal vi lige bemærke, at programmets originalsprog ikke er dansk, men du kan vælge dansk som sprog, og det giver anledning til nogle sjove sætninger. For eksempel “Kvik Omsorg”, som nok kommer af “Quick care”, og senere hvor junk filer bliver til Skrot filer.

Se også:  Sådan beskytter du dig i det offentlige rum

Under Kvik Omsorg har du mulighed for at lave en lynhurtig scanning af din computer, og få rettet malware, rettet fejl i registreringsdatabasen, rettet ødelagte genveje slette browserens historik og ja – slettet skrotfiler.

Grundig Omsorg giver lang flere muligheder, og ikke mindst flere indstillinger af de enkelte områder. Der er for eksempel et punkt der hedder “Fuldstændig fjernelse af Malware.” Du kan finjustere det punkt, så du blandt andet kan vælge ikke at scanne filer større end 10MB, eller ikke at slette filerne fuldstændig, men bare flytte dem til papirkurven.

Under den grundige omsorg bliver din computer også tjekket for om den skal opdateres, og i vores tilfælde blev Windows 7 Serivice Pack 1 hentet ned. Det er faktisk en stor hjælp på flere måder, både rent performance mæssigt, og også sikkerhedsmæssigt. Point for den funktion.

Omfattende værktøjskasse

Programmets værktøjskasse er en imponerende samling af værktøjer. En del af dem er indbygget i enten Kvik Omsorg eller Grundig Omsorg, men der er også funktioner du ikke finder andre steder.

Du får blandt andet adgang til IObit Uninstaller, der er ret god til at hjælpe dig med at afinstallere programmer fra din computer. Og den gør det langt bedre end den uninstaller der er indbygget i Windows. Langt flere filer bliver fjernet med denne funktion.

Se også:  Sådan beskytter du dig i det offentlige rum

Der er også en Fil Makulator, der kan slette filer så meget, at de ikke kan genskabes, skulle din computer blive stjålet.

Der er også en Optimer funktion, hvor programmet kan overvåge din computers forbrug af hukommelse, og optimere den, så du får mest mulig til rådighed.

Der er også en Internet Booster, der optimerer tcp/ip-protokollen og indstillingerne i Firefox og Chrome, for at give dig den bedst mulig internetoplevelse.

Det er også fra Optimer at du kan optimere de mener der starter op med din computer, så den starter op hurtigst muligt.

Alt det andet

Der er rigtig mange andre funktioner i programmet. Der er værktøjer til at reparere din computer, for eksempel med at fortryde sletninger, rette fejl i Windows og Internet Explorer.

Der er også en del af programmet, hvor du kan scanne efter sikkerhedshuller eller styre processerne på din computer.

Endelig er der funktioner der kan scanne for tomme mapper, dublerede filer og sørge for at din computer lukker på et bestemt tidspunkt.

Endelig skal vi lige nævne de muligheder som forsiden også tilbyder, nemlig Aktiv Boost, Windows Firewall og Turbo Boost. De to første kan slås til eller fra, mens Turbo Boost skal indstilles, og derved bliver tilpasset præcist dit eget behov.

Vi er meget imponerede over Advanced SystemCare with Antivirus 2013, programmet holder vores computer i rigtig god form, og vi fik ret meget mere ud af vores computer, efter computeren blev gået igennem af ASC.


Advanced SystemCare with Antivirus 2013
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Advanced SystemCare with Antivirus 2013 er et meget avanceret og godt program, der både holder din computer i god form og sikker mod malware og virus

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
antivirus
optimering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S