Home » Andet » Grønt topmøde bliver grønnere
Grønt topmøde bliver grønnere

Grønt topmøde bliver grønnere

Share

Til december er København centrum for FN’s klimatopmøde,
COP15. Med avanceret videokonference-udstyr vil deltagerne kunne holde møder ansigt
til ansigt med repræsentanter, der ikke er fysisk til stede ved forhandlingerne

I dagene 7. til 18. december afholdes COP15, FN‘s meget omtalte klimatopmøde, i København. I forbindelse med klimatopmødet har Udenrigsministeriet, der blandt andet har ansvaret for kommunikation ved COP15, valgt Cisco som teknologipartner.

Det betyder, at den amerikanske internetinfrastruktur-producent blandt andet skal udrulle avancerede videokonference-systemer og netværksforbindelser. Dermed bliver det muligt at skabe digitale videoforbindelser mellem Bella Center i København og byer over hele kloden.

Åbne egne kontorer

Aftalen, der har form af et sponsorat, betyder desuden, at udvalgte FN-organisationer får implementeret videokonference-løsningen. Helt konkret får de første lokationer allerede i løbet af september installeret TelePresence-rum, og så rulles flere ud over de kommende måneder.

På selve COP15-konferencen vil der være TelePresence-rum, som de delegerede kan benytte til møder. Cisco vil også i løbet af konferencen åbne egne kontorer verden over for at give adgang fra egne TelePresence-rum.

Se også:  Her er 10 corona-trends, der er kommet for at blive

På den måde bliver regeringsrepræsentanter, delegerede, ikke-statslige organisationer (for eksempel miljøorganisationer), internationale organisationer (for eksempel FN) og pressen i stand til at afholde møder ansigt til ansigt og deltage i klimaforhandlingerne med repræsentanter fra hjemlande eller andre lande, mens de selv befinder sig i København.

Nyskabelsen er et led i den danske regerings ønske om at gøre COP15 til en så miljøvenlig begivenhed som muligt. FN og de danske værter vil desuden bruge Ciscos videokonference-udstyr, TelePresence, til videomøder og virtuelt samarbejde som forberedelse til selve konferencen.

Effektivt og bæredygtigt samarbejde

“Der står meget på spil for hele planeten på COP15. Som vært er Danmark meget bevidst om sit ansvar,” siger Svend Olling, der er kontorchef i Udenrigsministeriet.

Videokonference-systemet kan dermed erstatte fysiske møder ved at skabe en virtuel mødeoplevelse, der får deltagerne til at føle, at de sidder i samme rum. Oplevelsen skabes med en naturtro lyd og ved at vise personerne på skærmen i fuld størrelse i HD-kvalitet. Både lyd og billede leveres via en internet-forbindelse.

Se også:  Sådan ser den digitale fremtid ud

Effektivt, virtuelt mødeunivers

“Med vores TelePresence-teknologi og diverse netværksservices håber Cisco at bidrage til, at COP15 bliver det grønneste storpolitiske event til dato,” siger Niels C. Furu, der er chef for Cisco i Norden.

Ifølge Niels C. Furu vil den avancerede videokonference-teknologi bane vejen for at inddrage diverse videnskabelige klimaeksperter, regeringsrepræsentanter og andre relevante bidragsydere fra hele verden i et effektivt, virtuelt mødeunivers. Tilmed på en måde, der belaster miljøet mindst muligt.

“Med Cisco-arkitekturer som for eksempel Collaboration og Virtualisering åbnes der op for helt nye muligheder for virksomheder og organisationer verden over. Muligheder, der indebærer en effektiv og langt mere miljøvenlig tilgang, slutter Niels C. Furu.

[pt id=’2002945′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Ciscos avancerede videokonference-system kan erstatte fysiske møder ved at skabe en virtuel mødeoplevelse der får deltagerne til at føle at de sidder i samme rum.”‘]

Ciscos avancerede videokonference-system kan erstatte fysiske møder ved at skabe en virtuel mødeoplevelse, der får deltagerne til at føle, at de sidder i samme rum.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Tager egen medicin

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Fokus på drivhusgasser

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Cisco
COP15
FN
Klimatopmøde
Telepresence

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S