Home » Hovedtelefoner og højttalere » Gris med iPod-dock
Gris med iPod-dock

Gris med iPod-dock

Share

Sjov iPod-dock til soveværelset eller børneværelset.

iPig er nok ikke en iPod-dock, der vil finde vej til mange stuereoler, qua dens noget infantile udformning. Men grissebassen vil nok vække jubel på børneværelset eller på hjemmekontoret.

Trods sin klejne størrelse, er der klemt hele fem højttalere ind i iPig, og det kan høres, for grissebassen spiller faktisk overraskende godt. Bevares, hænger du ud i Hi-Fi-butikkerne hver lørdag, vil du givetvis fnyse over lyden, men for os andre dødelige klarer grisen sig fint til køkken, kontor eller værelsesbrug. Undertegnede synes i hvert fald, at der er god harmoni mellem bas, diskant og mellemtoner – prisen taget i betragtning.

Se også:  Vind en trådløs højttaler der tåler vand og vejr

Det befriende ved svinet er, at det er behageligt ikke-teknologisk. Den har hverken FM-radio, DAB-radio, netadgang, kortlæsere eller andre spidsfindigheder. Den har en iPod-dock og en lydingang, hvor du kan tilslutte mobiltelefon, MP3-afspiller eller en anden lydkilde via et helt ordinært 3,5 mm jack-stik. Grisens eneste fiksfakserier er et grønt lys fra munden samt muligheden for at skrue op og ned for volumen ved at berøre henholdsvis højre og venstre øre.

Du kan også vælge at bruge fjernbetjeningen. Den er godt nok ikke køn, men den kan et trick, der ikke ses så ofte: Den kan bruges til at navigere rundt i mapperne på iPod’en. Det giver en stjerne i sig selv – også selv om man jo skal sidde forholdsvis tæt på grisebassen for at se noget på iPod-skærmen.

Se også:  Duel på tv-lyd: Lydbar versus surroundanlæg

Ærgerligt er det til gengæld, at iPig ikke vil kendes ved iPhone. Den vil godt lade iPhone op, men grisens højttalere er ikke afskærmede, så der kommer knas i højttalerne, når telefonen er aktiveret. Selv om der medfølger seks sadler til at holde iPod’en fast på ryggen af iPig, så sidder iPod’en alligevel rimelig udsat. Et uheldigt tryk kan i værste fald aflive både grissebassen og iPod’en.


Amethyst iPig
  • Pris
3
Sending
User Review
2 (1 vote)
TAGS
Højttaler
ipod
ipod dock
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S