Home » Gratis software » Gratis weblager med stort potentiale
Gratis weblager med stort potentiale

Gratis weblager med stort potentiale

Share

5GB gratis online lagerplads er bestemt ikke at kimse af, selvom funktionaliteten i Amazon Cloud Drive er rimeligt skrabet på nuværende
tidspunkt.

At gemme sine filer på nettet har flere fordele. Dels slipper du for at bruge plads på din egen harddisk, og dels kan du altid tilgå de filer du oploader, blot der er en computer og en internetforbindelse til stede.

Dropbox er den mest populære løsning og efterhånden en omfattende tjenester, der udover 2GB gratis lagerplads giver dig mange smarte funktioner, hvad end du bruger den på computeren eller på mobiltelefonen.

Der findes dog flere andre af slagsen, og blandt de nyeste er Amazon Cloud Drive, der som navnet antyder stammer fra den amerikanske webshop-gigant Amazon.

Her får du ikke mindre 5GB gratis lagerplads, hvilket er en betragtelig forøgelse i forhold til Dropbox, som kun giver 2GB. Ønsker du mere kan det tilkøbes, men køber du digitalt indhold som film, musik og bøger fra Amazon, får du gratis plads på dit Cloud Drive til at rumme dette, så det ikke går ud over din gratis kapacitet.

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis programmer lige nu

Efter sigende skal du faktisk også få ikke mindre end 20GB ekstra lagerplads til fri afbenyttelse, første gang du køber en mp3-fil, men det afprøvede vi ikke, så vi vil ikke garantere noget.

Funktionaliteten er ganske logisk og ligetil. Drevet er som udgangspunkt inddelt i fire mapper, documents, music, pictures og videos, hvori du kan uploade og strukturere dine filer. Der kan desuden skabes nye mapper ved at klikke ”New folder” og filerne kan flyttes, kopieres og omdøbes som du ønsker.

Meget mere tilbyder Amazon Cloud Drive sådan set ikke, men man skulle da også være et skarn, hvis man ville klage over dette. 5GB gratis harddisk på nettet er en god og anvendelig ting, og Amazon fungerer ganske glimrende til eksempelvis backup af vigtige filer.

Se også:  Anbefaling: Fire gode gratis-programmer, du bør prøve

Sammenlignet med Dropbox har den dog langt fra så mange smarte egenskaber og på nuværende tidspunkt heller ikke en mobil-app, som ellers ville være en velkommen feature.

Amerikanerne er dog som sædvanligt er stykke foran os danskere, når det kommer til nye webtiltag, og er du amerikansk bruger af Amazon Cloud Drive får du således adgang til Amazon Cloud Player, der en online medieafspiller, hvor du kan høre musik samt se billeder og film.

Dermed får Amazon Cloud Drive et helt andet og særdeles interessant aspekt, da det således bliver muligt at tilgå og afspille dit helt eget mediebibliotek hvor end du er.

Googles kommende musiktjeneste vil tilbyde en lignende funktionalitet, dog uden det i første omgang er muligt at købe musik. Hvem der kommer først til Danmark er dog uvist, men vi håber at de begge vil skynde sig.


Amazon Cloud Drive
3.5

Alt om DATA siger

Amazon Cloud Drive fungerer glimrende og er nem at have med at gøre. Selvom man kun kan være glad for den store kapacitet på 5GB, savner vi dog nogle af de smarte features man kender fra Dropbox. Når Cloud Player bliver tilgængelig for de danske brugere har tjenesten dog potentiale til at blive virkeligt spændende.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Amazon
AOD Download
Cloud Drive
online storage

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S