Home » Gratis software » Gratis videoafspillere [TEST]: 4 videoafspillere der ikke koster en krone
Gratis videoafspillere [TEST]: 4 videoafspillere der ikke koster en krone

Gratis videoafspillere [TEST]: 4 videoafspillere der ikke koster en krone

Share

Vi har testet fire af de bedste apps til videoafspilning, som kan hentes helt gratis

1 VLC Media Player
www.videolan.org/

VLC Media Player

Denne afspiller dukker op igen og igen, når vi taler om gratis video-
afspillere – og med god grund. VLC er nemlig i særklasse. Måske synes den lidt overvældende i starten, men du vænner dig hurtig til den.

Selv uden nogen tilføjelser er det et omfattende program, som under-støtter alt fra 360 graders video til 8K-format. Og det kan bruges til at afspille lokale filer, indhold fra et netværk, onlinevideo, dvd’er m.m.

Der er avancerede muligheder for at ændre udseende og lyd fra videoer, så du får den bedst mulige oplevelse, hvad enten du kigger på en bærbar, streamer til et tv eller projicerer op på en stuevæg.
Skulle du trods dette synes, at VLC ikke helt har så mange muligheder, som du kunne ønske dig, kan du hente en lang række udvidelser til programmet.

Samlet vurdering: 4 /5 stjerner – Testvinder!

2 Pot Player
https://potplayer.daum.net/

Pot Player

PotPlayer ligner en kommende stjerne og har fortjent sin loyale fangruppe. Den ser simpel ud, men kan en masse ting.
Det nedtonede, minimalistiske design skjuler, at vi her har en video-afspiller for fuld udblæsning, som har styr på alle codec’er, så den kan afspille stor set alt, hvad du byder den, herunder 3D-formater.

I det usandsynlige tilfælde, at du prøver at afspille en fil, som ikke er understøttet, bliver den nødvendige codec hentet ned til dig.
Du kan også hente undertekster til film. Understøttelse af ”skins” betyder, at du kan tilpasse programmets udseende, som du vil, og du har ret meget kontrol over udseendet af videoer.

Mens de fleste afspillere har en basal styring af kontrast og farver, tilbyder PotPlayer en bred vifte af muligheder, og du får endda et modul til skærmoptagelse. Ret imponerende hele vejen rundt.

Samlet vurdering: 4/5 stjerner

3 GOM Player
www.gomlab.com/

GOM Player

Som avanceret medieafspiller rummer GOM Player alt, hvad du forestiller dig af muligheder. Der er indbygget undertekster, codec-downloading og desuden mulighed for at finjustere audio- og videoafspilning.

Den kan spille video fra din pc og dit netværk, men også YouTube-indhold. Du kan bruge programmets skærmgrabber til at fange stillbilleder fra videoer. Brugerfladen er minimalistisk, men det kan jo også være en fordel.

GOM Player understøtter 360-gradersvideoer, og hvis du har tilsluttet din pc til dit tv, kan du bruge GOM’s fjernbetjenings-app på din mobil-telefon, så du kan styre afspilningen fra din sofa.

Under installationen skal du være opmærksom på en mængde af ekstra-software, du næppe vil få glæde af. Undgå at få dem med ind – for så har du en yderst komptent afspiller, dog afbrudt af en reklame i ny og næ.

Samlet vurdering: 4/5 stjerner

4 5KPlayer
www.5kplayer.com/

5KPlayer

Her er ikke tale om en basal videoafspiller. 5KPlayer understøtter lokal afspilning, video- og radiostreaming, YouTube-download og meget andet – herunder AirPlay, så du kan streame til andre enheder.

Hvis du har en stor filmsamling (eller musik-ditto) på din pc, kan du tilknytte biblioteket til programmet, så du får lettere adgang.
Det slanke interface er ikke blot godt for øjet. Det gør også navigationen enkel. Der er en bred understøttelse af video- og audioformater, og du kan justere udseendet af dine mediers lydgengivelse.

Afspilleren er gratis at bruge, men den rummer reklamer for andre produkter fra det samme firma. De forstyrrer ikke afspilningen som sådan, men kan være irriterende, når de dukker op.
Hvis du kan udholde reklamerne, er dette en fleksibel medieafspiller til underholdningsformål.

Samlet vurdering: 3/5 stjerner


TAGS
AOD Download
medie
videoafspiller
videostreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S