Home » Software » Gratis version af Office skifter navn
Gratis version af Office skifter navn

Gratis version af Office skifter navn

Share

Det tidligere Office Web Apps skifter navn til Office Online. I samme ombæring bliver det nemmere for brugeren at anvende tjenesten på tværs af pc, tablet og smartphone

Har du efterhånden svært ved at finde rundt i navnene på Microsofts tjenester, er du nok ikke den eneste. Den ene tjeneste efter den anden skifter navn i disse dage. For nylig ændrede SkyDrive navn til OneDrive. Nu er turen så kommet til Office Web Apps, Microsofts gratis onlineversion af Office-pakken. Den hedder fremover Office Online.

Tjenesten giver fortsat adgang til basisfunktionerne i Word, Excel, PowerPoint og OneNote, når du er på nettet. Den kan tilgås fra alle typer enheder via en internetbrowser, uanset om du bruger Internet Explorer, Chrome, Firefox.

Se også:  Guide: Kom godt i gang med Windows 11

Med nævneændringen skal det være endnu nemmere for brugeren at anvende tjenesten. Tidligere var gratis-versionen af Office kun integreret i OneDrive – i dag kan du også få adgang til Office Online via portalen Office.com.

Én af de smarte funktioner i Office Online er, at du kan dele dine dokumenter med familie, venner, studiekammerater og at alle med adgang til et dokument kan redigere i det samtidig. Delingsmulighederne er også integreret betalingsversionerne af Office, så hvis du til daglig anvender Office 2013, Office 2010 eller Office 365 Home Premium, kan du stadig gøre brug af fordelene ved Office Online.

For at komme i gang med Office Online skal du have en Microsoft-konto (det som Microsoft tidligere kaldte Windows Live ID – forvirret nu?). Sådan en har du allerede, hvis du nogensinde har oprettet en konto til hotmail-, msn-, outlook.com eller hvad Microsoft ellers har kaldt deres mail-tjeneste gennem tiden. Hvis ikke du har det, kan du få en gratis Microsoft-konto her.

Se også:  Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet


TAGS
kontorpakke
Microsoft
office web apps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S