Home » Apps » Gratis vejrkort giver dig præcise lokale målinger overalt i verden
Gratis vejrkort giver dig præcise lokale målinger overalt i verden

Gratis vejrkort giver dig præcise lokale målinger overalt i verden

Share

Skulle man gå med overvejelser om at tage en spontan tur til Frankrig, Italien eller noget tredje, er det blevet væsentligt lettere med Netatmos digitale vejrkort, hvor man kan tjekke den mest lokale vejrdata for den pågældende destination

Rejsende vælger ofte en destination ud fra hvordan vejret er og dette er også afgørende for hvordan man pakker kufferten.

Når man tager en tur på landet, på stranden eller i ødemarken spiller vejret en stor rolle. Vejrkortet giver ekstremt præcise vejrdata fordi der måles via Netatmos Smart Home Weather Stations. Vejrkortet monitorerer temperaturen, mængden af nedbør og vindstyrken i mere end 170 lande.

Vind, vand og temperatur

For at få information i realtid om hvordan er vejret er på en destination, skal man blot zoome ind på kortet eller skrive adressen på sin feriedestination. Så vil man med det samme vide om temperaturen er høj og om det regner eller blæser. Vi prøvede at skrive adressen på det hus i Kerteminde, som vi netop har ferieret i, og det var muligt at hente målinger under 100 meter derfra.

Se også:  Overvåg dit hjem eller virksomhed uden at bryde loven

Netatmos vejrkort er det største fællesskab af vejrstationer, som måler vejret i realtid i mere end 170 lande. Vejrkortet viser vejrstationer, anemometre og regnmålere fra brugere i hele verden, der vælger at dele deres eksterne data.

Henter målinger fra Netatmos produkter

The Smart Home Weather Station måler udendørs og indendørs klima i realtid og sender notifikationer til brugernes smartphones – især når luftkvaliteten er dårlig – og giver brugerne mulighed for at monitorere klimaudviklingen takket være deres datahistorik.

The Smart Anemometer måler vindstyrken og retningen, the Smart Rain Gauge måler mængden af nedbør og the Additional Smart Indoor Module kan monitorere indendørsklimaet fra rum til rum.

Se også:  Davis Vantage Vue [TEST]: Til den seriøse vejramatør

Netatmos vejr-app er gratis og kompatibel med iPhones fra iOS 9 og Android smartphones fra 4.2. Den hedder Netatmo Weather og findes i App Store og Google Play. Den er også er også tilgængelig på Mac and PC.

The Netatmo Personal Weather Station har en vejledende udsalgspris på 1391 DKK, The Additional Indoor Module har en vejledende udsalgspris på 600 DKK, The Smart Rain Gauge har en vejledende udsalgspris på 600 DKK og The Smart Anemometer har en vejledende udsalgspris på 850 DKK. Produkter kan købes på www.netatmo.com eller hos bl.a. Elgiganten, Dustin og Humac.


TAGS
app
netatmo
vejr
Vejrstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S