Home » Sikkerhed » Gratis værktøj beskytter mod farlige reklamer
Gratis værktøj beskytter mod farlige reklamer

Gratis værktøj beskytter mod farlige reklamer

Share

Bitdefender Adware Removal Tool for PC beskytter imod irriterende reklamer, apps, værktøjslinjer og andre uønskede browser-udvidelser. Desuden beskytter det nye værktøj imod ‘malvertising’, dvs. ondsindet markedsføring der installerer programmer, som forsøger at overtage styringen af ens computer

En ny Bitdefender-undersøgelse udgivet i Virus Bulletin viser, at 1 ud af 3 reklamenetværk muligvis udfører ‘malvertising’. Undersøgelsen viser desuden, at omkring 7% af alle online reklamer ikke er hvad de udgiver sig for at være, og kan smitte brugere med malware eller udsætte dem for svindel, spam eller phishing.

“Vi ser desværre en stigende tendens til, at bagmænd udnytter folks tillid og laver online markedsføring for et produkt som måske ikke engang findes, men som kun har den funktion at sprede malware og franarre brugeren enten penge eller personlig data. Ved at tilbyde dette gratis værktøj, yder vi en beskeden indsats for at komme dette problem til livs”, udtaler Bo Skeel, Global Evangelist hos Bitdefender. “Værktøjet er baseret på vores prisbelønnede anti-malware teknologier og giver brugeren et hurtigt overblik over computeren, så han kan beholde de apps og programmer han ønsker og fjerne dem der irriterer”, afslutter Bo Skeel.

Se også:  Global politiindsats mod frygtet ransomware fører til adskillige anholdelser

Bitdefender Adware Removal Tool laver efter endt scanning en liste over farlige og irriterende apps på brugerens computer, så som Adware.SwiftBrowse, Adware.Plush og Adware.BrowseFox. Programmerne bliver kun slettet, hvis brugeren tillader det.

Værktøjet bekæmper også Bundler- og Keylogger-software, der ved at invadere brugerens privatliv, kan udgøre en økonomisk risiko. Apllication.Bundler-programmer sender typisk privat data, herunder geo-location, til tredjeparts-servere, imens Keyloggers kan overvåge offerets internetaktivitet og stjæle personfølsom data som eksempelvis kreditkortoplysninger.

Bitdefender Adware Removal Tool kan bruges på enhver PC med Windows (XP eller nyere) og Internet Explorer (6 eller senere). Værktøjet kan ikke bruges som erstatning for et antivirus-program, hvilket altid bør installeres på alle enheder, som har forbindelse til internettet. Eksisterende Bitdefender-brugere er allerede beskyttede imod adware.

Se også:  Phishing undervurderes stadig – og der er kun én løsning

Klik her for at hente Adware Removal Tool til PC.


TAGS
adware
Bitdefender
virus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S