Home » Gratis software » Gratis software [TEST]: Her de bedste gratis værktøjer til din webside
Gratis software [TEST]: Her de bedste gratis værktøjer til din webside

Gratis software [TEST]: Her de bedste gratis værktøjer til din webside

Share

Hvordan får du bygget en hjemmeside – nemt eller med mange funktioner? Fire vidt forskellige tjenester indgår i denne test, så kan du finde den løsning, som passer bedst til din nye side

Der findes et nærmest overvældende stort antal programmer og onlinetjenester, som du kan benytte til at opbygge en hjemmeside – eller sågar en webshop. Men det er nogle ganske få, som dominerer markedet. For eksempel bruges tjenesten WordPress til cirka en tredjedel af klodens hjemmesider.

Her tester vi fire internationale løsninger, som kan bruges til blogs, foreningssider, familiesider, hobbysider osv., som du selv kan bygge op. Alle fire har dog så meget funktionalitet (især Wix og WordPress), at de også er populære hos små og mellemstore virksomheder.

De findes alle fire i en gratis version, og det er den, vi tester her. Når du har fået noget erfaring med dem og måske vil styrke dit firma-varemærke eller have øget funktionalitet, kan du med fordel springe over i den betalte version (der afregnes i abonnement).

Se også:  Her er fire gode gratis-programmer du kan hente lige nu

Yderpunkterne i testen er Wix og WordPress. Wix er en oplagt løsning for begyndere og andre, som bare vil oprette en side hurtigt og nemt. WordPress er – i hvert fald i sin betalingsversion – en langt mere kompleks løsning, men også med langt flere muligheder end konkurrenterne og støttet af et enormt open source-miljø. Så testen spænder vidt og hjælper dig uanset, hvilke behov og ønsker du har til din nye hjemmeside.

Wix – Kæmpe udvalg af skabeloner

Wix føles mere som en applikation end som et onlineværktøj til website-opbygning.

Et velrenommeret websiteprogram, der leverer en gratis plan, som gør det muligt for dig at bruge denne tjeneste uden at skulle tage pungen op af lommen. Oven i købet har du glæde af en af branchens mest imponerende website-editorer.

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis-programmer

ADI-tilstand (Artificial Design Intelligence) har en brugerflade, der er enkel og brugervenlig. Den er oplagt til begyndere, fordi man kan oprette et site uden de mindste bekymringer. Der medfølger ekstremt mange, tiltrækkende skabeloner.

Hvis man får lyst til at gå mere i dybden og justere websitets formgivning, kan man tage skridtet op til den komplette Wix-editor, der rummer stærk funktionalitet – her kan du virkelig få dit website til at se ud, nøjagtig som du ønsker det.

Ved hjælp af visuelle eksempler kan man også nemt vælge, hvad man skal bruge til de enkelte dele af en side. Det er software af høj kvalitet – på dansk – og hele historien bliver kronet af stærk blog-funktionalitet. Bemærk, at du reklamerer for Wix øverst på siden, hvis du benytter den gratis version.

Wix.com

Bedømmelse: 5/6 stjerne – testvinder

1 2 3 4Næste

TAGS
AOD Download
gør det selv
hjemmeside
Wix
wordpress

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S