Home » Gratis software » Gratis programmer [TEST]: De bedste gratis optimeringsværktøjer
Gratis programmer [TEST]: De bedste gratis optimeringsværktøjer

Gratis programmer [TEST]: De bedste gratis optimeringsværktøjer

Share

Disse gratis værktøjer gør din pc hurtigere og bedre

1 Iolo System Mechanic Free
www.iolo.com

Dette program fjerner junk-filer og uønskede apps, blokerer bloatware og uønsket automatisering, tømmer ram-hukommelsen, sletter diverse logfiler, browserhistorik og cache – det er kort sagt et altomfattende renseværktøj. Men det frigør ikke blot centrale systemressourcer. Du får også fjernet sporene fra din browseraktivitet.

Det er et program, der virkelig gør en forskel. Hver gang vi har testet System Mechanic har vi kunnet konstatere en markant hastighedsforbedring. Gratisversionen er fremragende, men de to betalingsversioner – System Mechanic og System Mechanic Pro – er værd at overveje, hvis du bruger programmet tit. Den reelle forbedring af ydelsen, som vi ser med System Mechanic, gør det til vores favorit i kategorien optimeringsværktøjer.

Se også:  Her de bedste gratis-programmer lige nu
Lolo System Mechanic Free
5
2 IObit Advanced SystemCare Free
www.iobit.com

IObits bud inden for optimeringsværktøjer findes i to versioner: en gratis version, som dækker de basale rengøringsbehov, og en Pro-version, som også giver funktioner som internet-boost, realtidsoptimering, privatlivsbeskyttelse, dyb oprydning i registreringsdatabasen og 24/7 teknisk support. Du betaler 69,95 US-dollar for et år, og licensen dækker tre pc’er.

Uanset hvilken version du vælger, er IObit-programmet veludformet, nemt at bruge og ikke skræmmende for selv den mest urutinerede pc-bruger. Under installationen skal du passe på ikke at installere ekstraprogrammer (ekstra upassende i netop denne sammenhæng), men hvis du er opmærksom undgår du dem.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

om andre optimeringsværktøjer fjerner programmet filer og mapper, du ikke har brug for, støver af i registreringsdatabasen og fjerner fejl på harddisken. Alt sker med et simpelt og ret lækkert kontrolpanel. Like most of the free PC optimisation software here, it cleans up files and folders you don’t need, neatens up the Windows registry and corrects errors on your hard drive – all via a simple, slick dashboard.

IObit Advanced SystemCare Free www.iobit.com
3

TAGS
Gratis programmer
optimeringsværktøjer
organisering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S