Gratis musik-app fra Apple

Gratis musik-app fra Apple

Share

Musikmemoer er en helt ny app til dig, der gerne vil kunne optage musikidéer, så snart de rammer dig. GarageBand er også blevet opgraderet med nye Live Loops.

Musikere og sangskrivere i hele verden har brugt appen Memoer på deres iPhone til hurtigt at optage idéer, og mange hits kom til verden i den app. Den nye app Musikmemoer har hentet inspiration i appen Memoer og tager funktionaliteten op på et højere niveau ved at tilføje musiker-venlige funktioner, der er lavet særligt til sangskrivning og udvikling af musikalske idéer.

Med Musikmemoer kan du optage ethvert musikinstrument i høj kvalitet gennem den indbyggede mikrofon i iPhone og i et ukomprimeret filformat, som du derefter kan give et navn, tagge og bedømme, så du kan opbygge et helt bibliotek med dine idéer.

Appen kan analysere rytmer og akkorder i optagelser med guitar og klaver og tilføje trommer og bas med det samme, så du får et virtuelt backingband, der kan skræddersys og spiller med og matcher din sangs flow.

Se også:  Grado iGe [TEST]: Her flyder musikken frit

Musikmemoer indeholder også et grundlæggende nodesystem, som viser de akkorder, der blev spillet.

Med iCloud får du automatisk alle de optagelser, som du har lavet i Musikmemoer, på alle dine Apple-enheder, så du kan åbne dem i GarageBand eller Logic Pro X og gøre dine sange endnu bedre. Musikere kan nemt dele deres idéer via mail eller med deres fans gennem Apple Music Connect.

Læs mere om den nye app Musikmemoer på www.apple.com/dk/music-memos/.

Musikmemoer er gratis i App Store og er kompatibelt med iPhone 4s og nyere modeller og iPad 2 og nyere modeller.

Stor opdatering af GarageBand

Den populære musik-app GarageBand er blevet opdateret til version 2.1. Her introduceres Live Loops, en fuldstændig ny måde at lave musik på.

Live Loops er lavet med inspiration hentet fra hardware-controllere og trommemaskiner, som bruges af DJ’s, og gør det nemt for alle at lave musik ved bare at trykke på celler og kolonner i et yderst visuelt net, hvor du kan aktivere de forskellige loops med instrumenter og samples.

Se også:  iOS 10: Bør du opgradere din iPhone?

Loops kan afspilles, arrangeres og remixes live, og GarageBand sørger automatisk for, at alle dine beats er synkroniseret med perfekt timing og pitch. For at få dig godt i gang indeholder Live Loops et bibliotek af Apple-designede skabeloner med loops inden for mange forskellige genrer, bl.a. EDM, hiphop, dubstep og rock, og du kan også lave dine egne loops helt fra bunden.

GarageBand 2.1 til iOS indeholder også den nye funktion Drummer med ni virtuelle EDM- og akustiske trommeslagere, som hver spiller deres egen lyd, samt et udvidet udvalg af forstærkere til bassister.

Erfarne brugere af GarageBand kan nu lave endnu mere dynamiske og fintunede sange med nye funktioner til automatisering, optagelsesværktøjer og en ny, enklere equalizer.

GarageBand 2.1 ser imponerende ud på den store 12.9″ Retina-skærm på den nye iPad Pro og giver dig endnu flere betjeningsmuligheder og mere plads at spille musik på.

Del denne