Gratis musik-app fra Apple

Gratis musik-app fra Apple

Share

Musikmemoer er en helt ny app til dig, der gerne vil kunne optage musikidéer, så snart de rammer dig. GarageBand er også blevet opgraderet med nye Live Loops.

Musikere og sangskrivere i hele verden har brugt appen Memoer på deres iPhone til hurtigt at optage idéer, og mange hits kom til verden i den app. Den nye app Musikmemoer har hentet inspiration i appen Memoer og tager funktionaliteten op på et højere niveau ved at tilføje musiker-venlige funktioner, der er lavet særligt til sangskrivning og udvikling af musikalske idéer.

Med Musikmemoer kan du optage ethvert musikinstrument i høj kvalitet gennem den indbyggede mikrofon i iPhone og i et ukomprimeret filformat, som du derefter kan give et navn, tagge og bedømme, så du kan opbygge et helt bibliotek med dine idéer.

Se også:  Test: Apple Music

Appen kan analysere rytmer og akkorder i optagelser med guitar og klaver og tilføje trommer og bas med det samme, så du får et virtuelt backingband, der kan skræddersys og spiller med og matcher din sangs flow.

Musikmemoer indeholder også et grundlæggende nodesystem, som viser de akkorder, der blev spillet.

Med iCloud får du automatisk alle de optagelser, som du har lavet i Musikmemoer, på alle dine Apple-enheder, så du kan åbne dem i GarageBand eller Logic Pro X og gøre dine sange endnu bedre. Musikere kan nemt dele deres idéer via mail eller med deres fans gennem Apple Music Connect.

Læs mere om den nye app Musikmemoer på www.apple.com/dk/music-memos/.

Se også:  Apple iPhone 7 [TEST]: Stadig den bedste mobil du kan få

Del denne