Home » Transport » Gratis lynopladning af alle elbiler hos Circle K
Gratis lynopladning af alle elbiler hos Circle K

Gratis lynopladning af alle elbiler hos Circle K

Share

Circle K har udvidet arsenalet af lynladestandere, så der nu også kan oplades ved 300 Kw i København og Odense. Indtil videre er det gratis at tanke strøm

Standerne er sat op i København og Odense, hvor de øvrige traditionelle udbydere af brændstof endnu ikke har fået el integreret på tankstationerne – og slet ikke standere med 300 kW.

Opladning for fuld kraft

De hurtige ladestandere sørger for, at optankningen går langt stærkere, end elbilejerne tidligere har oplevet.

Lynladere har derfor været efterspurgte. Hos Circle K forventer man stor interesse for el-ladestanderne. Samtidig er visionen at normalisere brugen af elbiler, så danske elbilister fremover ikke behøver ændre kørselsmønter, men kan ”tanke” samme sted som de plejer.

Se også:  Der mangler ladestandere i Danmark - se her, hvor manglen er størst

”Vores vision er, at danskerne fremover skal kunne tanke el eller andre bæredygtige brændsler på samme måde som kunderne normalt tanker benzin eller diesel. Ved at introducere lynladere på 300 kW sikrer vi, at ventetiden bliver så kort som bilens batteri tillader. Mens bilen lader, er der mulighed for at købe kaffe, en sandwich eller gå på toilettet. Så vi prøver at gøre ventetiden behagelig, så den føles kortere,” udtaler Sisse Follmann, produktchef for El og Brændstof hos Circle K.

Gratis el til alle

Netop nu er det gratis for danskerne at tanke strøm hos Circle K indtil en betalingsløsning er klar. Det har det været siden opsætningen af lynladestandere i Aalborg og Aarhus tidligere på året. Her har interessen været stor med over 3.200 ’tankninger’ og 82.974 kW [data fra d. 8. april 2021].

Se også:  Audi Q4 40 e-tron [TEST]: Elektrisk kvalitetsbil med Sonos ombord

En af årsagerne til den store interesse er også, at det ikke kræver abonnement eller en hjemmelader, når man bruger en el-ladestanderne.

”Der er rigtig mange, der taler om at gøre noget for infrastrukturen for elbiler. Men vi har valgt at gøre noget ved det. Vi ved, at nogle måske opfatter os som en del af den ’gamle’ garde inden for brændstoffer. Men med vores mange tankstationer i hele landet, står vi også med et kæmpe potentiale for at sikre grøn infrastruktur til danskerne. Det er det, vi nu er godt i gang med at indløse,” siger Sisse Follmann.

Lynladerne i Odense, København, Aarhus og Aalborg står dog ikke alene på landkortet længe. Allerede ved udgangen af december i år, forventer Circle K at have etableret ladestandere på 18 stationer. Her opstilles der 23 lynladestandere (300 kW) og 46 øvrige ladepladser.


TAGS
bilopladning
elbil
elektriske transportmidler
opladning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S