Home » Software » Gratis: Konverter, kombiner og organiser PDF-filer med hurtige handlinger
Gratis: Konverter, kombiner og organiser PDF-filer med hurtige handlinger

Gratis: Konverter, kombiner og organiser PDF-filer med hurtige handlinger

Share

I Creative Cloud Express kan du nu kombinere filer i én PDF og organisere sider. Det vil gøre det nemmere at opdatere eller genbruge filer uden at forlade appen

Kreativitet er fortsat en kernekompetence hos Adobe, der nu opgraderer sine værktøjer og gør det muligt at arbejde mere effektivt i og på tværs af dokumenter. Creative Cloud Express PDF-hurtige handlinger er drevet af Adobe Acrobat og betyder at man får værktøjer i brancheklasse indbygget direkte i appen.

Din nye PDF-fil beholder både format og design i dit oprindelige dokument, herunder tabeller, punktopstillinger og meget mere.

Lanceringen af Creative Cloud Express omfattede to PDF-hurtige handlinger: muligheden for at konvertere dokumenter til og fra PDF-filer. I dag tilføjer Adobe flere af disse hurtige handlinger. Du kan nu kombinere filer i én PDF og organisere sider. Det vil gøre det nemmere at opdatere eller genbruge filer uden at forlade appen.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren
De nye funktioner i Adobe Creative Cloud Express inkluderer blandt andet:
  • Redigere tekst og billeder: Rediger dine eksisterende PDF-filer ved at tilføje eller ændre tekst og rotere eller ændre størrelsen på billeder i Creative Cloud Express.
  • Kombiner filer i én PDF-fil: Opret en enkelt PDF ved at samle filer, der er i forskellige formater eller er startet i forskellige programmer. Du kan gøre det ved hjælp af en hurtig handling fra din Creative Cloud Express-hjemmefane.
  • Omorganiser sider: Upload en eller flere filer, omarrangér siderne ved at trække og slippe sideminiaturer i den rækkefølge, du har brug for, og download dokumentet som en enkelt PDF-fil. Hvis du kun har brug for et udvalg og ikke alle siderne, kan du vælge at udtrække bestemte sider for at oprette en helt ny PDF-fil.
Se også:  Her er et program du kan bruge til at skabe et metaverse

Alle Creative Cloud Express-brugere får én gratis download af PDF-hurtige handling pr. uge. Abonnenter på Creative Cloud Express Premium eller abonnementer, der omfatter premiumadgang til Creative Cloud Express, har adgang til ubegrænset downloads af PDF-hurtige handlinger fra Creative Cloud Express-appen på web.


TAGS
adobe
creative cloud
pdf

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S