Home » Gratis software » Gratis hjemmestudie
Gratis hjemmestudie

Gratis hjemmestudie

Share

Vil du skabe din egen musik, kan du gøre det helt gratis med DarkWave Studio, som giver alle de værktøjer, der skal til for at få det gode nummer i kassen

Næsten enhver computer, du køber i dag, kan bruges til at lave musik. Softwaren, der kræver, koster dog ofte en god bunke penge, men det behøver dog ikke nødvendigvis at være sådan. Der kommer flere og flere gratis tilbud, og de bliver af bedre og bedre kvalitet.

DarkWave er eksempelvis fuldstændig gratis og udviklet efter open source-princippet. Det betyder dog ikke, at du nødvendigvis kommer til at mangle noget, når du skaber musik. Der er selvfølgelig ikke helt så mange avancerede funktioner som i Cubase, Logic eller Pro Tools, og layoutet er knap så pænt, men du får, hvad du skal bruge, til at optage lyd, skabe sekvenser og sætte disse sekvenser sammen til komplette numre, delt op i hver sin sektion – Pattern Editor, Sequence Editor og HD Recorder.

Se også:  Anbefaling: 4 gode gratis-programmer til pc og mobil

Der kan desuden tilføjes alle de effekter og virtuelle instrumenter, du ønsker, via vst-plugins, og med programmet følger allerede en bunke, heriblandt bas-modul, echo-effekt, drummemaskine med mere.

DarkWave Studio er relativt nemt at bruge og suger ikke så mange kræfter fra pc’en, selvom det selvfølgelig afhænger meget af, hvor mange spor du kører på en gang, og hvor mange effekter du bruger.

Det er ikke sikkert, layoutet vil falde i alles smag, og mulighederne vil sandsynligvis ikke være tilstrækkelige for alle, men det er gratis, så giv det et forsøg, og slet det igen, hvis det ikke er det, du søger. Alternativt kan du så forsøge dig med Studio One Free eller Reaper, som ligeledes er gratis.

Se også:  Her de bedste gratis-programmer lige nu


DarkWave Studio 4.0.1
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Udmærket løsning til dem, der gerne vil kunne indspille musik og sammensætte numre på computere uden at investere i et dyrt program. Mulighederne vil dog ikke være tilstrækkelige for alle.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
DarkWave Studio
musikprogram

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S