Gratis app giver dig federe Facebook-opdateringer

Gratis app giver dig federe Facebook-opdateringer

Share

Adobe Post er en ny, gratis iPhone-app, der gør det nemt at lave iøjnefaldende grafikker med billede og tekst til sociale medier som fx Facebook, Instagram og Twitter.

Adobe Post henvender sig både til private og professionelle, der også nemt kan dele indholdet fra app’en via sms, e-mail, Instagram, Twitter, Pinterest og Facebook.

Det er ikke alle, der har tiden eller talentet til at kreere grafikker i høj kvalitet, der kan få et budskab til at skille sig ud fra mængden på de sociale medier. Samtidig bliver kravene til indhold på de sociale kanaler større og større.

Derfor lancerer Adobe nu Adobe Post, der er en simpel og gratis app til iOS, som gør det muligt for alle at skabe grafik, der ser cool og professionel ud, så man kan få endnu mere opmærksom hos sine følgere på de sociale medier.

Se også:  Fake news udgør en alvorlig cybertrussel

”Vi ser tydeligt, hvordan grafisk indhold i opdateringer er helt afgørende på fx Facebook, hvis man vil have opmærksomhed. Med Adobe Post er det supernemt for både private og professionelle at lave flotte grafikker, der kombinerer tekst og billeder og hjælper én med at få sit budskab igennem på en iøjefaldende måde,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

Del af Creative Cloud-familien

Adobe Post er en del af Adobe Creative Cloud, der også inkluderer prisvindende apps som fx Adobe Voice, hvor man kan lave animerede videoer, og Adobe Slate, som omdanner ord og billeder til smukt udformet web-indhold.

Her er nogle af funktionerne i Adobe Post:

• Med Inspiration Wall kan man nemt komme i gang med håndlavede templates, der er skabt til at blive delt.
• Design Filters transformerer billeder og tekst, så det ser professionelt ud med kun få klik.
• Magic Text giver dig mulighed for automatisk at vælge præcis den typografi, der passer bedst til designet.
• Auto Recolor hjælper med at vælge de bedste farvekombinationer, uden man behøver have en baggrund inden for design.
• Premium Fonts & Shapes er udvalgt og kurateret af professionelle designere til at passe til enhver lejlighed og virkelig få grafikken til at skille sig ud. Designs bliver gemt automatisk, så man kan genbruge og mikse dem med nye fotos og tekster.

Adobe Post kan downloades til iPhone gratis fra i dag i App Store.

Se også:  Facebook bygger kæmpe datacenter i Odense

Del denne