Gratis app giver dig federe Facebook-opdateringer

Gratis app giver dig federe Facebook-opdateringer

Share

Adobe Post er en ny, gratis iPhone-app, der gør det nemt at lave iøjnefaldende grafikker med billede og tekst til sociale medier som fx Facebook, Instagram og Twitter.

Adobe Post henvender sig både til private og professionelle, der også nemt kan dele indholdet fra app’en via sms, e-mail, Instagram, Twitter, Pinterest og Facebook.

Det er ikke alle, der har tiden eller talentet til at kreere grafikker i høj kvalitet, der kan få et budskab til at skille sig ud fra mængden på de sociale medier. Samtidig bliver kravene til indhold på de sociale kanaler større og større.

Derfor lancerer Adobe nu Adobe Post, der er en simpel og gratis app til iOS, som gør det muligt for alle at skabe grafik, der ser cool og professionel ud, så man kan få endnu mere opmærksom hos sine følgere på de sociale medier.

Se også:  Ny gratis app omdanner krøllede kvitteringer til glatte PDF’er

”Vi ser tydeligt, hvordan grafisk indhold i opdateringer er helt afgørende på fx Facebook, hvis man vil have opmærksomhed. Med Adobe Post er det supernemt for både private og professionelle at lave flotte grafikker, der kombinerer tekst og billeder og hjælper én med at få sit budskab igennem på en iøjefaldende måde,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

Del af Creative Cloud-familien

Adobe Post er en del af Adobe Creative Cloud, der også inkluderer prisvindende apps som fx Adobe Voice, hvor man kan lave animerede videoer, og Adobe Slate, som omdanner ord og billeder til smukt udformet web-indhold.

Her er nogle af funktionerne i Adobe Post:

Se også:  Buffer [TEST]: Styr dine sociale medier fra ét sted
Del denne