Home » Grafikkort » Grafikkort [STORTEST]: Det bedste grafikkort til din gamer-pc
Grafikkort [STORTEST]: Det bedste grafikkort til din gamer-pc

Grafikkort [STORTEST]: Det bedste grafikkort til din gamer-pc

Share

At finde det bedste grafikkort hænger uløseligt sammen med, hvad du planlægger at bruge det til. I denne gruppetest kigger vi på de bedste grafikkort til gaming

De bedste gaming-pc’er vil altid vægte gpu højere fremfor de bedste cpu’er til gaming, da gaming prioriterer den form for enkelttrådet processering, som grafikkort er formidable til, men hvis du kører en masse programmer samtidig, eller du arbejder med multitrådet processering (rendering, encoding osv), så skal du måske overveje at afsætte lidt flere penge til din cpu.

Du kan naturligvis hurtigt forbedre dit budget ved at købe dit grafikkort på tilbud, så hold øje med tilbudsaviserne og websider for de bedste priser på gpu’er og alt andet under gaming-solen denne måned.

Se også:  Grafikkort [STORTEST]: Grafikkort til enhver ambition

Nu da vi har fokuseret på arbejdsopgaverne, hvilket grafikkort passer så bedst til dine behov? Til 1440p Ultra og 4K Ultra-gaming ved fornuftige billedhastigheder, har du brug for et stærkt kort såsom et high-end RTX – det kunne være 2080 eller 2080 Ti.

På den anden side af spektret kan du overveje et kort som AMD’s RX 570, hvis du du er tilfreds med 1080p eller er nødt til at holde dig indenfor et vist budget. RX 570 er forrygende til at håndtere full HD og kan lige netop udkonkurrere Nvidias 1060, der koster cirka det samme.

Se også:  Grafikkort [STORTEST]: Grafikkort til enhver ambition

Derudover tilbyder kort såsom RTX 2060 eller Nvidias Geforce GTX 1660 en solid QHD-ydelse uden at være helt oppe i den høje prisklasse. Uanset hvad du vælger, så sørg for at vælge den bedste gamingmus og det bedste gamer-tastatur for at sikre, at du får den bedste gaming-ydelse ud af dit nye hardware.

Læs testene på de næste sider …

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
geforce
grafik
Grafikkort
GTX
hardware
Radeon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S