Home » Promotion » GPS sporingsenheder
GPS sporingsenheder

GPS sporingsenheder

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

Lad os først finde ud af hvad GPS-sporing er.

GPS står for Global Positioning System. Ved hjælp af satellitter, der svæver rundt over vores planet, leverer de geolokation og tidsinformation til en GPS-modtager. Systemet anvender ikke internet- eller telefonforbindelse til driften og ydermere er brugen af dette system gratis og alt, hvad du har brug for, er en modtager.

Udover navigation og andre anvendelsesmuligheder, anvendes GPS ofte indenfor den kommercielle sfære til at spore et firmas biler i realtid 24/7. Dette giver mulighed for at anskaffe sig timing, hastighedsværdier og ruter på sporede køretøjer, og hjælper til at optimere forretningsprocessen og øge effektiviteten af transport.

Se også:  En bærbar med det hele til stærk pris

Et andet vigtigt formål med at installere GPS-sporing er tyveri-hindrende foranstaltninger. En GPS monteret et eller andet sted inde i din eller firmaets bil kan hjælpe dig eller politiet til at spore køretøjet i tilfælde af tyveri. Biler har ikke fabriksinstallerede sporingsenheder så du skal selv købe og installere den.

En GPS-sporingsenhed er en enhed udstyret med en GPS modtager og en transmitter til at sende GPS data til en bestemt bruger. Typisk har sådanne enheder et selvstændigt batteri, som kræver udskiftning eller opladning, men der findes modeller der er forbundet til bilens elektriske system. De er alle karakteriseret af lille størrelse, og kan derved installeres i praktisk talt enhver del af bilen.

Se også:  En pen med utrolige evner: Tjek de vilde funktioner i Samsung Galaxy S22 Ultra

Signaler fra sporingsenheden kan modtages via en smartphone, en PC eller en tablet med hjælp af tilsvarende software. Du vil være i stand til at kende køretøjets lokation, kørselshastighed eller enhver yderligere information afhængigt af sporingsenhedens karakteristikker. Det kan blot være GPS-koordinater eller et online-kort med et piktogram af køretøjet.

For dem der foretrækker gør-det-selv er der en metode til at anvende en mobiltelefon som sporingsenhed. Du kan finde brugsvejledninger til dette på internettet.

Artiklen er leveret af Autodoc.DK


TAGS
annonce

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S