Home » Gaming & Konsoller » Gorillapower
Gorillapower

Gorillapower

Share

Gadgets er skønne, mobiltelefoner kan eksempelvis næsten alt
i dag. Batterilevetiden stinker til gengæld ofte. Men frygt ej minigorilla
lader batteriet op

Vi er blevet vant til, at kunne foretage os snart sagt hvilken som helst aktivitet mens vi er på farten. Desværre hænger funktionaliteten ofte sammen med batterilevetiden, jo mere de mobile enheder kan, jo hårdere er de ved batteriet. Der skal assistance til, mens vi venter på nye batterigenerationer, og det har vi gjort længe.

Minigorilla

Bag dette lidt pudsige navn gemmer der sig en transportabel oplader til batteribaserede enheder i alskens afskygninger. Powertraveller Minigorilla kan oplade de sidste nye netbooks, mobiltelefoner, mp3-afspillere, digitale kameraer for at nævne enkelte. Kravet er bare, at de højst kræver 19V. Nej den gider jeg ikke slæbe rundt på, kunne din første indskydelse meget vel være. Det skal du dog ikke sige, for med dimensionerne 150mm x 83mm x 14mm og en vægt på 265 gram er den ganske let at have med sig overalt.

Alsidig kraftkarl

Minigorilla er baseret på den sidste nye HDLP (High Density Lithium Polymer) batteriteknologi. Den kan klare input fra 140 til 240V, af output kan den levere 8,4V, 9,5V, 10,5V, 12V med maksimalt 3 ampere samt 19V ved maksimalt 1,5 ampere og endelig 5V ved maksimalt 700 milliampere over usb-stik. Der medfølger adapter til minigorilla, så den kan anvendes i netstikket i over 150 lande herunder Danmark. Nu hjælper dette jo ikke noget, hvis ikke den har de rigtige stik til de mobile enheder du ønsker at lade op. Det skulle dog være mærkeligt, da der følger 11 adaptere med til notebooks. Til mobiltelefoner og håndholdte enheder medfølger 9 adaptere, Mini-usb, Micro usb, Samsung G600, LG Chocolate, DC 2.0, DC 4.0, Sony-Ericsson K750i, Motorola V66 samt DC 3.5. Skulle dette ikke være nok, kan du gå ind på producentens webside se hvilken adapter der passer til dit produkt. Batterikapaciteten minigorilla råder over afhænger af hvilken spænding den skal levere. Det går fra 6000mAh ved 5V op til 2800mAh ved 12V og 2000mAh ved 19V.

PowerTraveller

Virksomheden bag hedder meget passende PowerTraveller og er baseret i England. Vi ved ikke af en dansk importør, men man kan købe minigorilla direkte fra PowerTravellers webside. Prisen der angives for salg til Danmark inklusive transport er angivet i Euro 153.56, hvilket igen modsvarer lidt over 1.100 kroner.

Sidste infos

Enheden er beskyttet mod kortslutning og overopladning. Minigorilla lukker automatisk ned efter 2 minutter, hvis der ikke er tilsluttet nogen enheder til opladning. I Minigorilla er der integreret en lcd-skærm, hvor man kan aflæse batteristaturs for enheden og hvilken spænding der lades med på pågældende tidspunkt. For at det ikke skal være løgn, har PowerTraveller flere andre opladere, og udover dette sågar en bæst kaldet solargorilla, der, som du måske kunne gætte, det kan bruges til at oplade minigorilla med mere. Ellers tager det godt fem timer at lade minigorilla op via netstikket.


TAGS
adaptere
batterier
opladere

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S