Home » Kamera » GoPro Hero7 Black [TEST]: GoPro holder sig på toppen
GoPro Hero7 Black [TEST]: GoPro holder sig på toppen

GoPro Hero7 Black [TEST]: GoPro holder sig på toppen

Share

Der er gode grunde til, at GoPro stadig er det bedste action-kamera

I stedet for at levere endnu højere opløsning eller flere frames i sekundet, fokuserer GoPros senest flagskib på at gøre dine videoer mindre rystede. GoPro benytter en ny teknologi kaldet HyperSmooth, hvilket er en indbygget elektronisk stabilisator, som giver urystede optagelser med professionelt touch. Du får 4K med fine 60 fps samt 8x slowmotion i full HD.

Billedkvaliteten er fremragende med livlige farver og stor, dynamisk bredde. Den højere bit-rate og de avancerede farveprofilmuligheder vil glæde professionelle.HyperSmooth fungerer fantastisk godt, helt uden de småfejl i billedet, som tidligere GoPro-enheder har. Det er den bedste billedstabilisering på markedet, dog kun et mulehår mere naturlig end hos DJI Osmo Action.

Se også:  Action-kameraer [TEST]: Action-optagelser i højeste opløsning

En af vores favoritfunktioner er muligheden for at optage timelapse. Det fungerer godt her. De forbedrede videomuligheder følges tilmed af bedre audiokvalitet. De indbyggede mikrofoner kan skabe en mere dynamisk lydoptagelse, end det tidligere har været tilfældet med GoPros kameraer, og der er en indbygget funktion i kameraet, som finder og fjerner vibrationslyde.

Ligesom på Hero6 har Hero7 Black en touchskærm på bagsiden, men brugerfladen er designet helt fra bunden. Menuer, moduser og indstillinger er alle blevet nemmere at bruge med intuitive gestikker, som alle hurtigt kan lære. Der er også stemmestyring, hvilket er praktisk, når du ikke kan komme til at røre ved kameraet, fordi det er for langt væk, eller fordi du er nødt til at have handsker på under en optagelse.

Se også:  DJI Osmo Action [TEST]: Giver to skærme dobbelt så meget sjov?

Når du forbinder GoPro med den tilhørende mobilapp, er der en anden smart funktion, du kan lege med: live-streaming. Du kan nemlig sende video direkte til Facebook Live eller YouTube (via din smartphones internetforbindelse).

Imponerende, at alle disse funktioner er blevet mast sammen i et kabinet af samme størrelse som hos forgængeren, og finishen føles en smule mere luksuriøs end på det plastikagtige DJI Osmo Action. Hero7 Black er vandtæt ned til 10 meter uden beskyttelse. Du kan udvide dybden til 30 meter med et vandtæt hus.


GoPro hero7 black
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Det imponerer os: Den digitale HyperSmooth-stabiliering er fremragende, nem at bruge, men alligevel med fornem app-understøttelse. Der er en fin TimeWarp-funktion, god byggekvalitet, fantastisk videokvalitet og mange modes.

Det bør forbedres: Front-indstillingskærmen er brugbar, men de andre to har vist os nytten af et forsidedisplay.

De sidste ord: Forskellen mellem dette kamera og DJI’s er minimal, men den bedre software, live-streaming og mere rar finish gør GoPro til vores favorit. Det er så nemt at opnå skarpe optagelser, og du kan regne med, at dette kamera tåler en hel del.

Teknisk set:

Skærm: 2”, touch
Opløsning: 4K 60 fps, 2,7 K 120 fps, 1080p 240 fps, 720p 240fps
Foto: 12 mp
Sensor: 1/2,3” CMOS
Størrelse: 62,3 x 44,9 x 33 mm
Vægt: 116 g
Batteri: 1220 mAh
Pris: 3399 kr.

TAGS
actionkamera
GoPro
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S