Home » Internet » Googles intelligente router kommer nu til Danmark
Googles intelligente router kommer nu til Danmark

Googles intelligente router kommer nu til Danmark

Share

Google Wifi sørger for lynhurtigt internet i hjemmet, og finder selv ud af at tilpasse forbindelsen til dine apparater, så du altid har optimal hastighed. Den intelligente router kommer nu endelig til Danmark

Google Wifi blev præsenteret sidste år, men kom ikke ud på det danske marked i første omgang. Det gør den imidlertid nu.  

Der er tale om en dual band ac wi-fi-router, der udnytter mesh-teknologi, for at dække hele boligen med trådløst internet. Routeren arbejder sammen med wi-fi points, der placeres i boligen for at sprede signalet ud. Det skal sikre god forbindelse uanset hvor du befinder dig. Du kan altid udvide systemet med flere wi-fi points, hvis forbindelsen er svag i en del af boligen eller du rykker til et større hjem. Google hævder at routeren vil være i stand til at køre fem 4K-streams på en gang, selv i den fjerneste ende af boligen.

Se også:  Google gør det nemmere at være produktiv med nye Workspace-funktioner
Klarer indstillingerne

Du behøver ikke at bekymre dig om indstillingerne. Med Network Assist skal routeren selv være i stand til at justere dem, så alt til enhver tid står som det skal. Hvis der opstår overbelastning på en kanal, skifter den selv til en anden, der er mindre belastet. Routeren vil også selv vælge det bedste frekvensbånd til dine enheder, og automatisk skifte til det wi-fi point med stærkest forbindelse.

Network Assist hjælper dig også med at sætte dit network op på den optimale, ved eksempelvis at fortælle om du bør flytte et wi-fi-point til en anden placering eller hvis der er problemer, der bør løses.

Styr med mobilen

Der er medfølger en app, som hjælper dig gennem alle trin med at komme igang. Den giver også mulighed for at nemt at dele dit password, se hvilke enheder er forbundet til netværket og at prioritere en enhed over andre, så den får bedst forbindelse. Du kan også slukke nettet midlertidigt for bestemte enheder, som eksempelvis børnenes iPads, når det er sengetid eller spisetid.

Se også:  Router eller mesh? [TEST]: Få hjælp til svaret her

Via en simple hjemmeside kan besøgende få adgang til smarte hjemmeapparater som Nest thermostat, Philips Hue og lignende.

Der er desuden 24-timers support via mail og telefon, så du altid kan få hjælp, hvis der er problemer med netværket.

Google Wifi forhandles hos Power og Elgiganten. Prisen for en enkelt router er 1.099 kroner, mens et setup med 3 mesh-routere koster 2.899 kroner.

Vi har fået Google wifi til test og er klar med en test af routeren inden længe.

Læs mere om Google Wifi her.


TAGS
Google
Mesh
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S