Home » TV » Googles gamingtjeneste bliver indbygget i LGs nye tv’er
Googles gamingtjeneste bliver indbygget i LGs nye tv’er

Googles gamingtjeneste bliver indbygget i LGs nye tv’er

Share

LG integrerer Stadia i sine smart-tv’er. Brugere får dermed en fuld konsoloplevelse i tv’et uden at skulle tilslutte en fysisk konsol

Stadia på LG-TV giver brugerne mulighed for at spille populære spil som Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla og Watch Dogs: Legion med kun en Stadia-controller uden at det kræver yderligere hardware- eller spildownloads.

LG planlægger at lancere den nye tjeneste som en app, der kan downloades fra LG Content Store på LG Smart TV i anden halvdel af 2021 i lande, hvor Stadia er tilgængelig.

Stadia har allerede mere end 130 spil, og flere tilføjes regelmæssigt. Spil kan købes enkeltvis eller via et abonnement på Stadia Pro, som inkluderer eksklusive rabatter og op til 4K-opløsning. Spændende spil med 5.1-kanals surround sound og understøttelse af op til 4K HDR og 60 FPS gør Stadia-platformen til et overbevisende valg for alle, der søger en fantastisk spiloplevelse uden behov for en dyr og dedikeret spilkonsol.

Se også:  Når sky-gpu’en tager over
Hurtige skærme

LGs nyeste OLED-tv’erne har hurtig responstid på 1 ms og lav inputlatens uden at miste nogen form for billedkvalitetm hvilket gør det oplagte til gaming.

“At yde support til Stadia på LG-TV er vores forpligtelse over for kunderne, da spil er en stadig vigtigere funktion, og som LG TV-ejere forventer,” sagde Lee Sang-woo, senior vicepræsident for indholdstjenester hos LG Electronics Home Entertainment Company. “Stadia ændrer den måde, folk får adgang til deres favoritspil på, og ved at levere webOS-kompatibilitet er vi tidligt i kontakt med platformen..


TAGS
Gaming
LG
online gaming
Stadia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S