Home » Mobiltelefon » Googles boykot af Huawei udsat 90 dage
Googles boykot af Huawei udsat 90 dage

Googles boykot af Huawei udsat 90 dage

Share

For at de der baserer deres forretning på Huawei-teknologi kan nå at finde alternative løsninger, udsætter det amerikanske handelsministerium boykotten af Huawei i 90 dage. Det betyder, at det afgørende samarbejde med Google har lidt tid at løbe på endnu

Nyheden om at Google bliver påtvunget et boykot af Huawei kom som lidt af et chok i går. Boykotten sker som følge af at Huawei er kommet på den amerikanske regerings sorte liste over virksomheder, som det er forbudt at samarbejde med.

Det amerikanske handelsministerium har nu besindet sig lidt, da de omfattende konsekvenser af et øjeblikkeligt boykot tilsyneladende er gået op for dem. Masser af små virksomheder, netværksoperatører m.m. er afhængige af udstyr fra Huawei, og de kommer til står med store udfordringer, når de ikke kan længere kan få support. Boykotten er derfor udsat 90 dage, så der er tid til at finde alternative løsninger.

Se også:  Handelsforbuddet mod Huawei udskudt igen
Kan forsøge at fremtidssikre

Det giver så samtidig brugere af Huaweis smartphones lidt længere tid at løbe på, inden de skal frygte for en afkobling fra Android-systemet og helt essentielle Google apps som Gmail, YouTube, Play Store og mange andre. Google og Huawei kan i perioden arbejde sig frem til en løsning og få sendt afgørende opdateringer igennem systemet, så Huawei-mobilerne er sikret så langt ud i fremtiden som muligt.

Huawei har lovet at oplevelsen på solgte smartphones, og dem der ligger i butikkerne lige nu, ikke vil blive påvirket af Googles forestående boykot, men der er ingen tvivl om at boykotten vil få alvorlige konsekvenser for Huaweis smartphone-forretning, hvis den gennemføres. Selvom producenten har gjort rigtig meget for at øge oplevelsen er en Huawei-mobil grundlæggende set en skal omkring et Google-system.

Se også:  Danskerne googlede politik og kandidater som aldrig før

TAGS
boykot
Google
Huawei
trump

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S