Home » TV » Google TV afsløret
Google TV afsløret

Google TV afsløret

Share

“Tv møder nettet. Nettet møder tv”. Det er sloganet for Googles nye tv-satsning, som består i en tv-box, der giver dig helt nye muligheder for at se fjernsyn

Google afholder sin I/O konference i disse dage og præsenterer et væld af nye tiltag. Som vi netop har berettet, er de klar med en ny app store i løbet af året og der vil desuden ske en relancering af Google Wave i en mere simpel udgave.

En af de mest spændende nyheder er Google TV – Googles nye tv-satsning, som de ikke er blege for at indrømme er skabt for at få en bid af de store summer annoncekroner, der hvert af tjenes på tv-markedet.

Se også:  Nu kan du køre Android-apps på Windows-computeren

Google TV vil bestå af en ny boks, som du tilslutter dit satellit- eller kabelsignal. Der medfølger tastatur og mus, men boksen vil også kunne styres med Android-telefoner – endda med flere af slagsen på samme tid. Du kan også bruge telefonen til at søge via stemmestyring.

Vi er således i velkendt Google-land, og boksen vil da også være baseret på Android og kører med Chrome OS som browser – og selvfølgelig understøtte Flash, som det efterhånden er blevet en mærkesag for Google, efter Apple har boykottet formatet på iPad.

YouTube, som jo belejligt nok ejes af Google, er også klar med et nyt produkt til Google TV. Det hedder YouTube Leanback og optimerer måden man ser YouTube på en stor skærm.

Se også:  Gmail, YouTube og flere andre Google-tjenester er nede

Andre producenter er også gået med på legen. Sony vil producere tv og Blu-ray-afspiller med indbygget Google TV og Logitech vil også lave en boks. Intel vil give processorkraft til samtlige apparater med deres Atom-chips.

Alle apparater er på markedet i efteråret. Om det så også gælder for Danmark kan vi jo håbe på, selvom det nok er usandsynligt taget den sædvanlige procedure for disse ting i betragtning.

Se en introduktion til Google TV her:


TAGS
Android
Google
internet-tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S