Home » Bærbar computer » Google laver netbook
Google laver netbook

Google laver netbook

Share

En speciel-udviklet netbook med Google-logo bliver en af de mange nyheder, vi kan vente fra IT-giganten i det kommende år

Hvis det ikke tidligere har været klart, burde det nu være hamret fast med syvtommersøm. Google vil dominerer fremtidens it-verden – især den web-baserde – og 2010 bliver året, hvor de sætter alle tropper ind og stormer frem med hovedet forrest.

Ikke blot lancerer de det helt nye web-baseret styresystem, Chrome OS. De kommer også med deres egen telefon, Nexus One. Som om det ikke skulle være nok, er der nu også meldinger om en Google-udviklet netbook.

Der er endnu ikke mange konkrete detaljer om netbook’en, men der kan vist ikke være megen tvivl om, at den kommer til at køre på Chrome OS og blive stærkt integreret med Google mange tjenester.

Se også:  Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Det forventes at den er ude til næste års julesalg. Inden den tid vil vi dog med stor sandsynlighed allerede have haft mulighed for at stifte bekendtskab med flere andre Chrome OS baserede netbooks fra andre producenter. Google er nemlig ved at indgå aftaler med Acer, Asus, HP og Lenovo om at integrere systemet i deres netbooks.


TAGS
Chrome OS
Google
netbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S