Home » Andet » Vi googler hele Google
Vi googler hele Google

Vi googler hele Google

Share
Fremtidens Android

Smartphones er blot nutidens Android – hvad mon bliver fremtidens Android?

Det er alt for nemt at se Android som en platform kun til smartphones. Med Googles ekspertise inden for it og onlinetjenester, der kan forbinde mange forskellige produkter til en enhed, kan man vist roligt sige, at der er meget at glæde sig til.

Du kan allerede sende alle dine film og fotos til dit tv, med tilbehør, og snart vil du også kunne bruge dit Android-produkt som underholdningsplatform, mens du kører. Du kan derudover kontrollere mange forskellige produkter i dit hjem. Begynd nu at forestille dig, hvor det her vil ende.

Android er ikke direkte koblet op til et computerstyresystem, som det gør sig gældende for både iPhone (macOS) og Windows Phone (Windows), men potentielt kan dette blive til Androids fordel. Det kunne gøre det muligt for Android at virke som ”stand-alone”-platform på tværs af alle de forskellige produkter og med få barrierer.

Det vil give endnu flere producenter mulighed for at udvikle produkter og tilbehør, der virker på og med Android. Alt fra lys og varme til droner ville kunne virke med bare ét styresystem.

Android-tablets

Android-tablets er blevet sofistikerede og kan konkurrere med iPad

I starten havde Android svært ved at konkurrere på tilgængelige apps og endda på brugbarheden for de enkelte apps. Mange apps blev strukket ud for passe til de større skærme, og det førte til skepsis omkring anvendeligheden.

Men app-udviklere var hurtige til at omfavne Android-tablets og skabe apps, som fungerede på platformen. Samsung og andre producenter hoppede med ombord, og i dag har vi en lang række af tablets tilgængelige, som hele tiden skubber grænserne for, hvad en mobil enhed kan. Det er næsten som at have en ægte pc i hånden.

Se også:  Snart kan amerikanske virksomheder handle med Huawei igen
Chromebook – Den simple pc-oplevelse

Forestil dig bare for et øjeblik et styresystem, som altid er beskyttet mod virus, og som du aldrig behøver opdatere. Forestil dig så, at du kunne vælge mellem tusind forskellige apps til download, som alle spiller sammen, og at du har adgang til alle Google-tjenester. Forestil dig, at selv bærbare computere langt under den normale pris på en Windows-enhed kunne køre styresystemet hurtigt og problemfrit. Ville det ikke være fantastisk?

Og hvad nu, hvis den oven i købet tændte med det samme, og du kunne vælge mellem flere enheder i forskellige priskategorier? Du behøver ikke længere kun at forestille dig det – for det er Chrome OS, som kører på Chromebooks – enheder, som snart tilbyder dig dual-booting til Windows 10, hvis rygterne taler sandt.

Google Pixel 2 – En vinder til smartphone-fotografering

Google Pixel-telefonerne kører en ren version af Android, som Google ikke har puttet en masse ekstra apps og funktioner i. De fleste producenter vil gerne inkludere deres egne finjusteringer på software og hardware for på den måde at appellere til flest mulige mennesker, men det bliver ofte sådan, at al den ekstra bagage faktisk hæmmer produktets effektivitet.

Se også:  Selv gamle OnePlus-mobiler får det helt nye Android 10

På Pixel 2 tilbyder Google den rene Android-oplevelse med 5” HD-display (eller 6” OLED til Pixel 2 XL). De opgraderede modeller bryster sig af at være hurtigere, men det er egentlig fotografifunktionen, som virkelig er lækker her med 12,2 mp-bagkamera, som kan erstatte de fleste peg og skyd-kameraer. Batteriet er kæmpestort, og højttalerne er heller ikke dårlige.

Pixel 2-telefoner er et godt valg til alle, som gerne vil opgradere deres kamera til det bedste, som smartphones kan tilbyde. 2 XL virker som Googles hidtil mest sammenhængende forsøg på at lave en flagship-telefon. Begge telefoner er lovende i dag, men endnu mere vigtigt, så vil de helt sikkert blive forbedret de kommende år.

Chromecast – Afspil Android alle steder

Chromecast er tilbehør, som til en billig penge, kan tilsluttes bag på tv’et. Din Androidenhed kan så streame film og videoklip trådløst og tilbyde en meget bedre oplevelse, end når du oplever det samme på en telefon eller tablet. Herudover kan du også caste alle apps til tv’et og bruge spil, ligesom du ville gøre det med en spilkonsol.

Det er nemt at se billeder, og Chrome-cast-appen viser da også lige et udpluk af dine billeder på tv’et, når du ikke bruger det. Netflix, YouTube, Optus Sport og andre kendte tjenester er inkluderede, så den kan alt. Indstillingen er simpel, og systemet er pålideligt, og måske derfor er Chromecast et af de mest brugte stykker tilbehør til Android-enheder.

TAGS
Android
erhverv
fremtid
Google
innovation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S