Home » Andet » Vi googler hele Google
Vi googler hele Google

Vi googler hele Google

Share
De bedste skjulte apps

En samling af mindre kendte, men gode Google-apps og -tjenester.

Du kender de mest populære apps og tjenester fra Google, men der er andre apps, som virksomheden enten har købt sig til eller selv udviklet gennem tiden, som måske kan overraske dig. Nogle af disse apps afslører ikke umiddelbart, at Google er involveret, men bag facaden finder du Googles tydelige kendetegn.

Fra befolkningsbaseret navigation til billedredigering spreder Googles grænser sig ud over mange forskellige områder. Virksomheden er endda også gået ind i automatisering af hjemmet. Der er nærmest ikke et felt inden for tech-verdenen, som Google ikke har forsøgt sig med. Nogle apps har været mere succesrige end andre. Men de fem, vi præsenterer her, er i hvert fald brugbare og interessante apps, som det er værd at tage et nærmere kig på.

Waze – Lokal navigation

Waze er ikke som mange andre navigationsapps. Den bygger udelukkende på inputs fra sine brugere til at guide folk fra A til B. Heldigvis er den populær, og derfor kan du nogle steder sætte din lid til et omfattende antal brugere fra lokalsamfundet.

Du får de bedste ruter og vil blive opdateret undervejs på aktuelle trafikforhold. Det sociale aspekt er ret unikt. Jo mere du lægger ind i tjenesten, desto mere vil du få ud af den, og du bliver belønnet for at gøre en indsats. Det er derfor, tjenesten nogle steder virker så effektivt. Det er nok også derfor, Google følte sig fristet til at gå ind i projektet. Kortene opdateres hele tiden af andre brugere, som kigger efter ændringer i veje og trafikforhold.

Waze kan måske ved første øjekast være lidt svær at tage seriøst, men tjenesten virker godt og er helt klart et forsøg værd. Men tjek først, om tjenesten er aktiv der, hvor du bor.

Se også:  Nu vil Google gøre trådløse hovedtelefoner nemmere
ZygoteBody – Forstå din krop

ZygoteBody var før kendt som Google Body og er opbygget på samme måde. Selvom det teknisk set ikke er en app, kan den sagtens køres på tablets og bærbare computere.

Den viser 3D-anatomiske modeller af menneskekroppen, som kan bruges til medicinsk træning på højt niveau. Du kan se muskelsystemet og organer ned til de fineste detaljer med bare et klik på musen.

Det er data, som er i fokus, og det er et af de mest imponerende og brugbare værker fra Google til dato. Prøv servicen, og i løbet af et øjeblik vil du blive overvældet af en kæmpe mængde præcis og interessant information om menneskekroppen.

Blogger – Opbyg din egen onlineplatform gratis

Blogger er en af Googles ældste tjenester. Den bliver stadig set af mange som blot endnu en bloggerservice, men den har faktisk mange fordele, som resten af bloggerlandskabet ikke tilbyder.

For det første er den gratis, og du kan gratis viderestille et bestemt domæne til din blog, hvilket er mere end de fleste udbydere kan. Og fordi det er et Google-produkt giver det dig også adgang til en større læserkreds end nogen anden udbyder. Blogger er ikke den mest sofistikerede platform, og man kunne måske have ønsket sig flere tilgængelige skabeloner, men du har alt, hvad du skal bruge for at starte en blog.

Den henvender sig til både nye bloggere og erfarne bloggere – men når du har færdiggjort din blog, skal den være tilgængelig online på en af Googles servere. Det er måske ikke ideelt for alle, men der er fuld support for alle de populære webbrowsere, så du kan være sikker på at få en pålidelig og sikker oplevelse, lige meget hvor stor din blog er, eller hvor ofte du opdaterer den.

Se også:  Gå på opdagelse på Danmarks største IT-messe
Snapseed – Rediger dine billeder på få sekunder

Snapseed blev oprindeligt udviklet til iPad, men blev købt af
Google i 2012. Nu er den tilgængelig som app. Et billedredigeringsprogram er ikke ligefrem originalt eller usædvanligt, men Snapseed er en letanvendelig, brugervenlig løsning, som kan få små kunstværker ud af dine almindelige billeder.

Filtrene er mangfoldige og nemme at regulere ligesom de mange redigeringsværktøjer. Kvaliteten af værktøjerne kan konkurrere med dyrere apps, så Snapseed kunne godt gå hen og blive din nye favorit-app til retouchering af dine billeder.

Der findes selvfølgelig mere avancerede muligheder for billedredigering, men for den nette sum af 0 kr. kan man godt blive fristet til at bruge Snapseed.

Nest – Google-software kombineres med god hardware

Nest termostaten til elradiatorer har ændret mange menneskers opfattelse af husholdningsudstyr takket være et minimalistisk design og en let anvendelig forbindelse. Google brugte 3,2 milliarder dollar på at købe virksomheden, og det var ikke nogen dårlig investering. Åbn appen og justér indetemperaturen med et enkelt klik, selv når du ikke er hjemme. Du kan også styre mange andre funktioner automatisk.

Med det rigtige tilbehør kan den spore røg og kulilte, og den kan også gennem Nest Cam vise på video, hvad der sker i dit hjem. Google har holdt hardwaren på samme høje niveau som før, og de arbejder på, at alle Nest-produkter i fremtiden vil blive endnu mere forbundne med hinanden og intuitive.

TAGS
Android
erhverv
fremtid
Google
innovation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S