Home » Smart hjem » Google klar med smart dørklokke – og flere andre sikkerhedsprodukter
Google klar med smart dørklokke – og flere andre sikkerhedsprodukter

Google klar med smart dørklokke – og flere andre sikkerhedsprodukter

Share

Tre nye Nest-kameraer og en videodørklokke fra Google kommer på markedet i løbet af efteråret. Kameraerne kan spotte både dyr og mennesker og spammer dig ikke med unødvendige meddelelser

Google har netop løftet sløret for tre nye kameraer under det populære Nest-brand. Der er tale om to batteridrevne kameraer i form af Nest Cam og Nest Cam floodlight. Dertil kommer den kablede Nest Cam og den smart videodørklokke, Nest Doorbell.

Genkender postbuddet

Den seneste generation af Nest-kameraer er trænet med 40 millioner billeder, hvilket gør kameraerne i stand til at genkende bestemte objekter og sende notifikationer til ejerens telefon eller tablet, når det er nødvendigt – og kun når det er nødvendigt, lover Google.

Med kameraerne er det blandt andet muligt at oprette zoner, hvor udvalgte hændelser udløser en alarm. Det kan være alarmer i tilfælde af, at mennesker, dyr eller køretøjer dukker op i kameraets synsfelt – Doorbell kan sågar fortælle, når du modtager en pakke.

“Googles ambition er at gøre det mere nemt og smidigt at sikre sit hjem, og med de nye batteridrevne kameraer behøver du ikke tænke over placeringen af stikkontakter. Samtidig ved vi, at mange bliver bombarderet med notifikationer, så det er væsentligt, at man kun modtager relevante alarmer,” siger Jesper Vangkilde, kommunikationschef i Google Danmark.

Se også:  Smarte termostater opvejer stigende varmepriser: Sparer i gennemsnit 1.789 kroner på regningen
Virker uden abonnement

Både Nest Cam og Nest Doorbell fungerer som standard og uden abonnement. Her er det muligt at se de seneste tre timers optagelser på enten mobile enheder eller fx Nest Hub. Videoarkivet kan også udvides med et Nest Aware-abonnement, som giver adgang til enten 30 eller 60 dages historik.

Ryger internetforbindelsen kan samtlige nye modeller gemme én times optagelser lokalt – det svarer cirka til en uges aktivitet. Derudover kan de tre batteridrevne kameraer, Nest Doorbell, Nest Cam og Nest Cam with floodlight, også gemme deres optagelser i tilfælde af strømsvigt. Når enhederne igen har forbindelse, bliver optagelserne overført til skyen.

Se også:  Samsung The Frame (2021) [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Bredt synsfelt

Nest Cam og Nest Doorbell byder langt hen ad vejen på mange af de samme funktioner, men rent teknisk adskiller de sig. Nest Cam har et 2 MP-kamera med et synsfelt på 130 grader, og så kan det optage i Full HD-opløsning med op til 30 FPS.

Nest Doorbell har til sammenligning en 1,3 MP-sensor, et synsfelt på 145 grader og kan optage med opløsning på 960 x 1280 pixels med op til 30 FPS. Begge kan desuden optage i mørke, men hvor Nest Doorbell kan fange objekter på op til tre meters afstand, så kan Nest Cam optage med helt op til 6,1 meters afstand.

Priser og tilgængelighed

Nest Cam (batteri) kommer på markedet den 24. august og koster 1.599,-

Nest Doorbell kommer på markedet den 24. august og koster 1.499,-

Nest Cam with floodlight kommer på markedet til september og koster 2.399,-

Nest Cam (kablet) kommer på markedet senere i år og koster 799,-


TAGS
dørklokke
Google
Nest
overvågningskamera
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S