Google Home [TEST]: Den bedste vej til Google Assistant

Google Home [TEST]: Den bedste vej til Google Assistant

Share

Selvom der er mange ligheder mellem Amazons og Googles højttalere, vil dit valg af ”økosystem” gøre en ret stor forskel i dagligt brug

For eksempel er Google Assistant – som fås med Home- og Home Mini-højttalerne – den eneste måde, hvorpå du kan styre Chromecast med stemmen, og den er meget bedre til at forstå naturligt (engelsk) sprog end sin system-konkurrent.

Den havde godt nok større besvær med vores engelske accent end Amazons Alexa-assistent (og havde stort besvær med at høre sit opkaldsord på Home-højttaleren), men så har den det plus, at der er indbygget rigtig flerbruger-understøttelse med stemmegenkendelse for hver enkelt medlem i familien (og integration med deres personlige Google-konto).

Se også:  5 skæve og nyttige kommandoer til Google Home

Selve højttaleren er lille og efteraber den stil, som vi kender fra Googles øvrige udstyr til hjemmet – med den flade, skrå top, en skjult ring der består af 3-farvede LED-lys og et stofbeklædt gitter foran højttaleren. Pænt uden at være smukt.

Højttaleren har en ujævn lydgengivelse, når den streamer via Wi-Fi eller Bluetooth. Og der er ikke saftig power. Google Home kan ikke på nogen måde erstatte dit rigtige stereoanlæg. Men den bedste måde at få adgang til Google Assistant på lige nu.

Google Home
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Google Home

Pris: 1200 kr.

3
Del denne