Home » Smart hjem » Google Home + Google Home Mini [TEST]: Den nemme vej til et stemmestyret hjem
Google Home + Google Home Mini [TEST]: Den nemme vej til et stemmestyret hjem

Google Home + Google Home Mini [TEST]: Den nemme vej til et stemmestyret hjem

Share

Googles smart højttalere er optimeret til stemmestyring og gør det nemt at få en digital assistent integreret i dit hjem

Du kan godt begynde at vænne dig til det. Du skal styre dine gadgets, dit smarte hjem og dit liv generelt med stemmekommandoer. I Danmark har tendensen ikke fyldt så meget hidtil.

Vi har blot kunne se til, mens det ene produkt efter det andet blev lanceret med stemmestyring, uden vi har kunne gøre gavn af det. Nu er en af de absolut største tjenester, Google Assistant, dog officielt sluppet løs i Danmark, og i den forbindelse har Google samtidig valgt at lancere deres Home-højttalere på det danske marked.

Se også:  Google Nest Audio [TEST]: Rigtig meget smart-højttaler for pengene

Ikke at højttalerne er et krav for at kunne udnytte Google Assistant. Du kan bruge stort set hvilken som helst smartphone, inklusiv iPhone, og Assistant er også integreret i mange hovedtelefoner og højttalere af forskellige mærker. Googles højttalere er dog skræddersyet til formålet og optimeret til at modtage dine stemmekommandoer.

Fin indgang til det smarte hjem

Efter en indledende opsætning, hvor højttaleren lærer din stemme at kende og kobles til kompatible enheder i dit hjem, er det blot at sige ”Hey Google …” efterfulgt af en kommando. Du kan bede højttaleren om alt fra at oplæse vejrudsigten, sætte mælk på din indkøbsliste eller fortælle en joke til at tænde lyset i dine smarte elpærer, starte en serie på Netflix (hvis du bruger Chromecast) eller spille Spotify-radio på højttalerne.

Se også:  LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen

Lyden i den store Home er fin til både musik og tale, mens Home Mini gør sig bedst til talebaseret indhold. De kan skelne mellem forskellige stemmer, så hver person i husstanden kan have sig egen profil, med adgang til individuelt indhold. Designet af dem begge er imødekommende og moderne, og med ganske rimelige priser vil de udgøre en fin indgang til et stemmestyret hjem.


Google Home + Google Home Mini
4

Summary

Pris: 1149 / 449 kroner

TAGS
digital assistent
Google Assistant
Google Home
smart home
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S