Home » AOD Pro » Google gør det nemmere at være produktiv med nye Workspace-funktioner
Google gør det nemmere at være produktiv med nye Workspace-funktioner

Google gør det nemmere at være produktiv med nye Workspace-funktioner

Share

Nye funktioner i Workspace-programmer som Docs og Sheets gør det nemmere at samarbejde og holde styr på sine projekter

Google lancerede i sidste uge en stribe produktnyheder ved den årlige udviklerkonference Google I/O. Blandt nyhederne er en række nye funktioner i Workspace-programmerne, som skal gøre det nemmere at samarbejde direkte i dokumenter og holde styr på sine projektor. Her er et udpluk af de nye funktioner:

Det smarte @: Funktionen “smart chip” gør det nu nemt at tagge personer eller linke til filer og møder i Docs. Alt, du skal gøre, er at skrive et “@”, og så åbner en menu med forslag til relevante filer og kontakter, som du kan linke til. Funktionen dukker op i Sheets i løbet af de kommende måneder.

Se også:  Tech-giganter vil af med skudsekund – det får computerne til at bryde sammen

Sideløse dokumenter: Der er tilføjet et nyt sideformat til Docs. Formatet fjerner sidestrukturer og skaber en flade, som du kan udvide og tilpasse til den skærm, du arbejder fra. Visningen gør det eksempelvis nemmere at arbejde med brede tabeller eller store billeder. Du kan selvfølgelig altid skifte tilbage til en sidestruktur, hvis du vil eksportere en PDF eller udskrive.

Dosmerseddel i Docs: Det er nu muligt at oprette tjeklister i både web- og mobiludgaven af Docs. Snart bliver det også muligt at tildele opgaver på tjeklisten til andre brugere, som vil kunne se deres to-do’s i Google Tasks.

Nye tabelskabeloner: I den nærmeste fremtid dukker nye skabeloner op i Docs. Skabelonerne gør det muligt at bygge tabeller, som eksempelvis gør det nemmere at styre projekter, hvor flere forskellige brugere giver input til bestemte elementer undervejs.

Se også:  Dét tjener musikere på Spotify

Smart hjælp i Sheets: Browserudgaven af Sheets giver nu forslag til formler og gør det lettere for selv novicer at trække konklusioner ud af deres data. Den intelligente funktion hjælper dig blandt andet med at bygge og fejlfinde, når du bruger formularer.

Se alle de 12 nye Workspace-funktoner her. I videoen nedenfor får du en præsentation på et minut:


TAGS
Google
Workspace

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S