Home » Internet » Google bliver bedre til at forstå dine søgninger
Google bliver bedre til at forstå dine søgninger

Google bliver bedre til at forstå dine søgninger

Share

Snart bliver det nemmere at finde de oplysninger, som du har brug for, når du søger på Google. Søgemaskinen får nemlig en række nye funktioner baseret på kunstig intelligens

Hvordan finder man ud af, hvordan en dingenot på cyklen repareres, når man ikke ved, hvad den hedder? Det kan Google snart svare dig på. Søgemaskinen får i løbet af de kommende måneder en række nye funktioner, som gør det nemmere at søge informationer.

Snart bliver det i Google Lens muligt at kombinere billede- og tekst-søgninger. Ved eksempelvis at tage et billede af en bestemt komponent på en cykel og skrive: “Hvordan reparerer jeg denne?”, kan du få hjælp, uden du på forhånd behøver vide, hvad pågældende komponent er eller hedder.

Se også:  PriceRunner sagsøger Google for 16 milliarder kroner

Derudover kommer der ved søgeresultater en ny sektion kaldet “Things to know”, hvor man får forslag til uddybende information om et emne. Søger du efter akrylmaling, får du fx forslag til sider med inspiration og tips til at male. Forslagene er baseret på, hvilke relaterede informationer og sider andre brugere normalt har søgt efter og klikket på.

Smart teknologi hjælper dig på vej

Samtlige nye funktioner er baseret på teknologien MUM – Multitask Unified Model – som Google afslørede tidligere på året. MUM kan forstå informationer og kontekst langt bedre, end det tidligere har været muligt.

Dermed kan man foretage mere komplekse søgninger end tidligere. Det er blandt andet muligt at kombinere tekst og billedsøgninger, og så kan søgemaskinen i højere grad levere relevante forslag til oplysninger, som ikke relaterer sig direkte til et søgeord.

Se også:  Gmail får nyt design – og nu rulles det ud til alle brugere

Se mere her.


TAGS
Google
søgning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S