Home » Gaming & Konsoller » Nu bliver fysisk fodbold forenet med gaming
Nu bliver fysisk fodbold forenet med gaming

Nu bliver fysisk fodbold forenet med gaming

Share

Google, Adidas og EC Sports lancerer en smart indersål, der sporer fodboldspark på banen og omdanner dem til point i FIFA Mobile.

Gaming behøver ikke at være noget, der foregår bag nedrullede gardiner. Nu har Google, Adidas og EC Sports nemlig i fællesskab udviklet en indersål (en smart-sål?), der kan omdanne en fodboldspillers spark, løb og andre bevægelser på fodboldbanen til belønninger i FIFA Mobile.

Den smarte indersål bliver drevet af Googles Jacquard-wearable-teknologi, som vi tidligere har set på to Levi’s-jakker og på en rygsæk fra Yves Saint Laurent.

Man har lov til at prale lidt

Man kan lægge Adidas GMR-sålen i enhver form for fodtøj. Når spilleren har sålen på, kan han eller hun løse en række opgaver på gaden eller banen og dermed forbedre sin spilscore og konkurrere på leaderboards.

En af udfordringerne hedder Master Finisher: Spilleren får 40 straffespark på en uge, og resultaterne ender i FIFA Mobile-spillet. Det hårdeste spark bliver vist på flere leaderboards, og spilleren kan på den måde vise sig frem for sine venner.

Man kan købe Adidas GMR nu. Prisen er 35 euro, og for det beløb får man to indersåler, en Jacquard-enhed, der skal i den ene sko (til den dominerende fod) og en dummy, der lægges i den anden sko.
Når Jacquard-enheden skal lades op, tager man den ud af sålen og oplader den via USB. Den smule besvær vil formentlig være småting for den entusiastiske fodboldspiller, der også elsker FIFA Mobile. Med GMR kan spilleren nemlig omsætte sine bedrifter på grønsværen til et forspring i den digitale verden.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S