Gør Google bedre

Gør Google bedre

Share

Med disse udvidelser til Google Apps kan du gøre Googles tjenester mere effektive

Med en Gmail-konto har du adgang til en række programmer fra Google. Her tænker vi på Docs, Slides, Sheets, osv. Ideen med disse programmer er, at de skal være enkle at bruge, og at de er tilgængelige gennem en webbrowser. Det er muligt at udvide dem med ekstra funktionalitet, og i denne artikel vil vi se nærmere på nogle af disse udvidelser til programmerne Google Docs og Sheets samt Google Chrome.

Bruges programmerne egentlig?
Programmerne Docs, Slides, Sheets og Analyse fra Google er gratis, og det faktum bør i sig selv tiltale en del mennesker. Der er tale om tekstbehandling og regneark men som ikke har samme overflødighedshorn af funktioner som f.eks. Microsoft Office. Mac-brugere har naturligvis Pages, Numbers, osv. fra starten, og de er glimrende programmer. Dog har de den ulempe, at det ofte er svært at få dem til at arbejde sammen med andre ikke-Apple-programmer.

Men det er relevant at spørge, om programmerne bruges i virkeligheden. Udover at en del privatpersoner bruger programmerne, er det muligt for virksomheder at købe sig til adgang til Googles programmer. Det lyder umiddelbart fjollet at købe adgang til noget, som er gratis, men med “Google Apps for Work” kan du drive dele af din infrastruktur gennem Google. Det betyder, at virksomheden bruger Gmail (eller Inbox) til post, kalender og naturligvis Docs til tekstbehandling, Slides til præsentationer, osv.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Næste

Del denne