Home » Andet » Gør dit hjem digitalt nu!
Gør dit hjem digitalt nu!

Gør dit hjem digitalt nu!

Share

Lækre gadgets der gør dit hjem smartere, trådløst og mere digitalt

Du behøver ikke vente flere år på at gøre dit hjem smartere og digitalt. Allerede nu findes der en lang række produkter, der kan få din hverdag til at blive trådløs, forbundet og endnu smartere. Se bare på disse forslag:

Hue GO og Hue start kit E27
Trådløs og fjernstyret belysning

Philips er ved at udvide deres serie af HUE-produkter, der er smarte lysprodukter til hjemmet. Hue GO er en bærbar lyskilde med et genopladeligt batteri, der kan give dig lys op til tre timer. Via en app på din smartphone kan du styre lyset og lave præcis de effekter, du har lyst til, hvorend du er henne i hjemmet.

Skal der mere smart belysning til, kan Philips Hue Start Kit give dig endnu flere muligheder for at styre belysningen i dit hjem. Dette kit indeholder LED-pærer, som kobles til hjemmets Wi-Fi-netværk. Med en gratis app til iPhone og Android kan du herefter styre lysstyrke, farve samt vælge imellem flere forudindstillede programmer, der giver en spændende stemning. Du kan også programmere pærerne til at lyse på bestemte tidspunkter, f.eks. når du ikke er hjemme, og de kan endda indstilles til at reagere på mails, Facebook-beskeder, vejr eller andre hændelser på computeren.
Desuden bruger LED-pærerne meget lidt energi.

Fakta
Produkttype: LED-pærer
Kompatibilitet: Android og iOS

 

06_hjem02

SPHERO  2.0
Den digitale bold

Ja naturligvis skal der også være lidt legetøj, og denne digitale version af en almindelig bold kan styres præcis som en robot. Du kobler Sphero 2 sammen med din smartphone eller tablet, og derefter kan du styre den og sende den ud på forhindringsbaner, lade den skifte farve eller prøve at downloade en af de mange spil-apps, du kan hente i App Store og Google Play. Bolden er både vandafvisende og stødsikker, så du ikke skal bekymre dig om dens ve og vel, og der er desuden trådløs opladning af den lille sag.

Fakta
Produkttype: Digital bold
Bluetooth: Ja
Kompatibilitet: Android og iOS

06_hjem03

 

PocketBook Touch Lux 3
Bogen er digital

Hjemmets læseheste kan få masser af fordele ved at gøre deres boglæsning digital. Denne e-bogslæser er skræddersyet til boglæsning og giver en mere behagelig læseoplevelse end f.eks. tablets, og der er frontlys, så du ikke f.eks. er afhængig af en natlampe ved godnatlæsning. PocketBook kan rumme ca. 2400 e-bøger, så du altid har masser af læsestof på farten, og du kan udvide hukommelsen, så der er plads til endnu flere bøger. Derudover har læseren en lang batterilevetid, så du kan læse op til 10.000 e-bøger, før du må genoplade den, hvilket er endnu en fordel fremfor at bruge din tablet, og med sin vægt på blot 208 gram er den nem at tage med dig overalt. PocketBook Touch Lux 3 understøtter et hav af formater fra EPUB, PDF, HTML, DOC m.m., så der er masser af muligheder for læsestof, og du kan nemt købe bøger på FONA.dk/ebog.

Se også:  Lækker teknik: Samsung Odyssey G7

Fakta
Produkttype: E-bogslæser
Skærm: 6” 1024 x 768 pixel
Hukommelse: 4 GB – kan udvides

06_hjem04

Epson XP-422
Print trådløst fra din mobil

Selvom vi burde være i det papirløse samfund, er der alligevel ofte ting, som er praktiske at printe – billetter fra Billetnet, opgaver til gennemlæsning og meget mere. Det gør printeren mere relevant end nogensinde, men heldigvis har den fulgt med tiden, og denne printer er godt eksempel. Epson XP-422 er oplagt til hjemmet, da det er en af deres mindste alt i en-printere, som både kan printe, scanne og kopiere. Den har en nem opsætning, og så er der indbygget Wi-Fi, så du helt trådløst kan printe fra din smartphone, tablet, laptop eller andet, og AirPrint lader dig printe direkte fra din iOS-enhed. Der er også indgang til hukommelseskort, så du kan printe direkte fra disse, og den 6,4” trykfølsomme skærm giver et godt overblik over dine print.

Fakta
Produkttype: Alt i en-printer: Print, scan og kopiering
Skærm: 6,4 cm
Wi-Fi: Ja

06_hjem05

SikkertHjem Villapakken – Alarmsystem G5/S5
Digital tyverisikring

Mange villa- og husejere har problemer med indbrud, men med lidt teknologi kan du gøre dit hjem mere sikkert. Dette komplette alarmsystem bygger på nabohjælp konceptet, så er uheldet ude, fremsender alarmen automatisk alarmerings-sms’er til dig og fire af dine naboer, venner eller familiemedlemmer. På denne måde behøver du ikke vente på, at en vagt ankommer. I pakken er der både bevægelsessensor, dørkontakter, nøglebrikker, alarmenhed, fjernbetjeninger og meget mere.

Fakta
Produkttype: Alarmsystem

06_hjem06

iGrill Cooking Theermometer Mini
Gør din grillning digital

Se også:  Se Kasper Schmeichel i Samsungs nye reklamefilm: "Skal du flippe eller folde?"

Dine grill-stunder kan gøres endnu mere smarte og digitale med denne lille gadget. iGrill gør det overflødigt konstant at skulle løbe ud til grillen og sikre, hvor varmt din mad har det og i stedet slappe af med et glas vin – eller ordne tilbehøret! iGrill kan sende informationer om din grillning til iOS eller Android-enhed via en gratis app, og rækkevidden er helt op til 45 meter. Du kan også tilføje flere iGrill mini til samme telefon, hvis du har flere forskellige stykker kød på grillen, og de skal have forskellig tid og varme.

Fakta
Produkttype: Digital grill-termometer
Bluetooth: Ja
Kompatibilitet: Android og iOS

06_hjem07

WEMO A/C ON/OFF
Tænd stikkontakten via mobilen

Huskede du nu at slukke for computeren, tv’et eller andet, før du gik hjemmefra? Vil du gerne tænde lyset, før du kommer hjem, eller sætte varmeapparatet i gang i sommerhuset, før du ankommer i efterårsferien? Alt sammen kan gøres direkte fra din smartphone eller tablet. WEMA A/C ON/OFF er nemlig en stikkontakt, du kan sætte dine apparater på i hjemmet, downloade en app til Android og iOS og herfter kan du via Wi-Fi styre din stikkontakt. Det kan være praktisk, hvis du glemmer at slukke apparater, gerne vil simulere at du er hjemme med tændt fjernsyn og lys, når du er væk på weekend eller vil sørge for at ungerne ikke spiller PlayStation, inden du kommer hjem fra arbejde.

Fakta
Produkttype: Smart stikkontakt
Wi-Fi: Ja
Kompatibilitet: Android og iOs

06_hjem08

Samsung Galaxy S6 Edge
Trådløs mobilopladning

Noget af det mest irriterende med smartphones er, at de konstant skal lades op, og det kan være særligt irriterende at skulle hive stikket ud, når du får opkald, sms m.m. under opladning. Heldigvis er trådløs opladning af smartphones begyndt at dukke op, og Samsungs topmodel Galaxy S6 Edge er en af de få mobiler, der kan levere dette. Ved at tilkoble en trådløs oplader fra Samsung eller andre kompatible opladere slipper du for at sætte stik i mobilen, hver gang den er ved at dø for strøm. Enkelt og nemt! Derudover er det en flagskibsmobil med en ultraskarp, buet skærm, Android 5.1, lynhurtig processor og masser af andre lækkerier.

Fakta
Produkttype: Smartphone
Styresystem: Android 5.1
Skærm: 5,1” Quad HD
Kamera: 16 MP

06_hjem09


TAGS
Digitalt
digitalt hjem
Epson
iGrill
Philips
pocketbook
Samsung
SikkertHjem
Sphero
Wemo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S