Home » Smart hjem » Gør dine lyskontakter smarte med nyt Philips Hue-modul
Gør dine lyskontakter smarte med nyt Philips Hue-modul

Gør dine lyskontakter smarte med nyt Philips Hue-modul

Share

Signify udvider Philips Hue-porteføljen med to udendørslamper, et nyt modul, der gør eksisterende lysafbrydere smarte, og en redesignet Philips Hue-dimmer switch

Den nye udendørslampe – Philips Hue Amarant – gør det muligt at oplyse vægge og facader i farver og skabe den rigtige atmosfære haven.

Lampen har en metalkant, der sikrer at lyset afskærmes og fokuseres mod den væg eller mur der skal belyses. Amarant kan monteres på gulvflader eller på hovedet i loftet under for eksempel et udhæng. Som en del af Philips Hue udvalg af udendørslamper med lav spænding, er det let selv at installere og udvide med flere armaturer for at skabe den rette stemning i din have eller på din altan.

Philips Hue Amarant kommer på markedet den 26. januar til 1.149 kroner.

Se også:  Ledvance Smart+ [TEST]: Stort sortiment og små priser

Philips Hue Appear, en populær udendørs væglampe, kommer nu i børstet rustfrit stål og med let installation. Væglampen leverer et kraftigt op- og nedlys i både hvidt og farvet lys. Den kommer på markedet d. 26. januar til 1.149 kroner.

Lettere styring med nyt tilbehør

Du kender måske irritationen, når en gæst har slukket for vægkontakten og du derfor ikke kan styre dit Philips Hue lys via appen eller stemmen. Løsningen på dette irritationsmoment er Philips Hue wall switch module. Modulet installeres bag den eksisterende lysafbryder i væggen og sikrer, at den smarte belysning altid er tilgængelig, selvom der ”slukkes” via kontakten. Derudover kan du i Hue-appen vælge lysscener og tilpasse, hvordan kontakten skal fungere så den passer til dit behov. Philips Hue wall switch module er batteridrevet og har en batterilevetid på mindst fem år.

Se også:  Wiz [TEST]: Fleksibelt og prisstærkt system

Philips Hue wall switch module kommer på markedet i foråret til en pris 269 kroner. En Dobbeltpakke vil kunne fås til 449 kroner.

Et af de mest populære Philips Hue-produkter er også blevet opgraderet: Philips Hue dimmer switch. Den nydesignede fjernbetjening giver trådløs kontrol af dit Philips Hue-lys uden at bruge appen. Ud over at dæmpe eller lysne rummet, giver fjernbetjeningen også mulighed for at programmere favorit lysscener eller få det bedste lys baseret på tidspunktet på dagen.

Montér den hvor som helst ved hjælp af vægpladen, eller placer den på magnetisk overflade.

Den nye Philips Hue dimmer switch kommer på markedet d. 26. januar til 149 kroner.


TAGS
hue
Philips Hue
smart lys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S