Stortest: Gør din pc til en uindtagelig borg

Stortest: Gør din pc til en uindtagelig borg

Share

Med de tre sikkerhedspakker, vi tester her, styrker du din pc’s forsvarslinjer så meget, som det overhovedet er muligt – og får samtidig ekstrafunktioner som forældrekontrol og mobilsikkerhed. Testen er tæt – for alle tre løsninger er gennemførte og velfungerende.

Truslerne lurer overalt på nettet og i mailboksen. It-kriminelle verden over vil gerne have din computer til at blive en brik i deres ulovlige aktiviteter, men det kan du nemt gøre mere end besværligt for dem. Ved at installere en komplet sikkerhedspakke får du opbygget en forsvarslinje, der ikke sådan uden videre kan nedbrydes.

Her tester vi tre af markedets mest populære sikkerhedsløsninger. De er ikke kun en gardering mod virus, trojanske heste, malware og lignende uønskede ”gæster”, men rummer også en række ekstrafunktioner. Ingen af dem kan garantere en beskyttelse på 100 procent. For blandt de it-kriminelle sidder der mange virkelig dygtige og kreative hoveder, som hele tiden iværksætter nye, skadelige angreb. Der kan gå fra minutter til dage, før der er skabt et værn mod en helt ny skadelig programstump. Derfor skal man tænke sig om på nettet.

Se også:  Hackerne slår hårdt til mod Danmark lige nu

Bredere end gratisprogrammer

Men kan det overhovedet svare sig at bruge penge på en komplet sikkerhedspakke i Windows-verdenen, hvor Microsoft tilbyder Windows Defender, som alle og enhver kan hente helt gratis, og som egentlig fungerer ganske udmærket?

Del denne